De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Cycling Ceramic

CyclingCeramic, lagers voor prestaties

Cycling Ceramic biedt een breed gamma aan keramische onderdelen, lagers en rollen voor mountainbiken en racefietsen.

Het Franse merk Cycling Ceramic houdt zich bezig met het verbeteren van prestaties door middel van keramische onderdelen. In vergelijking met standaardonderdelen verminderen keramische lagers, kettingen, rollen enz. de wrijving en verbeteren zij de prestaties van de fietser. Ze zijn compatibel met de meeste frames en transmissies op de markt.

Keramisch wielerbericht

Het gehele gamma van Cycling Ceramic wordt geproduceerd in Frankrijk en Duitsland. De knowhow wordt erkend en vele pro teams zijn uitgerust met lagers van CyclingCeramic (Team Delko-Marseille, AquaBlue Sport etc.).

Een ander voordeel van keramische lagers is dat ze 3 tot 5 keer langer meegaan dan standaard stalen lagers.

Filteren

Aanbiedingen & Promos
Cashback in aanmerking
Clearance
Nieuw
Uitverkoop
Type
Bottom Bracket
Crankset Bearings
In te drukken Bottom Bracket
Ketting
Speciaal Vet
Steunwielen
Voorderailleur Klem
Wheel Bearings
Prijs

8.99 - 369

Tweedehands
Ja
Nee
 
 
sale
 
sale
 
 
 
 
 
sale
 
 
 
sale
 
sale
 
sale
 
 
 
 
sale
 
 
 
 
 
 
sale
 
Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?