It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Restrap

Restrap, een familieverhaal

Restrap begon in 2010 in een slaapkamer in Yorkshire. De oprichter, Nathan, begon met het maken van pedaalriemen voor persoonlijk gebruik en vervolgens voor vrienden. Naarmate de mond-tot-mondreclame zich verspreidde, kon hij zijn bedrijf en zijn productassortiment uitbreiden met tassen. Vandaag de dag worden Restrap producten nog steeds met de hand gemaakt van duurzame materialen van de hoogste kwaliteit om de best mogelijke ervaring te garanderen.

Alle producten worden getest door Restrap's team van enthousiastelingen.

Restrap: kwaliteit en duurzame producten

Restrap is zich bewust van de milieuproblematiek en zet zich te allen tijde in voor duurzaamheid. Alle productie gebeurt in eigen huis, zodat het merk echte controle heeft over de hele productieketen. Restrap tassen zijn gegarandeerd veganistisch en de verpakkingen die ze beschermen en verzenden zijn allemaal biologisch afbreekbaar of recycleerbaar.

De materialen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun waterdichte, schurende en lichte eigenschappen.

Specialisten in handgemaakte tassen: Made in UK

In de loop der jaren heeft Restrap zich gevestigd als een van de toonaangevende namen in bikepacking. Het merk biedt een assortiment uitrusting dat door de meest veeleisende is geoptimaliseerd en aanbevolen. Van frametassen, zadeltassen en stuurtassen tot bovenbuizen, met het assortiment kan je je fiets volledig uitrusten.

Promoties
Promoties
Promoties
sale

Opties

Taille

S

€ 12,99

Levering vanaf dinsdag

M

€ 13,99

Levering vanaf dinsdag

L

€ 16,99

Levering vanaf dinsdag

Promoties

Opties

Volume Utile (L)

13

€ 89,99

Levering vanaf dinsdag

22

€ 69,99

Levering vanaf dinsdag

Opties

Taille

S

€ 12,99

Levering vanaf dinsdag

M

€ 13,99

Levering vanaf dinsdag

L

€ 12,99

Levering vanaf dinsdag

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?