De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Supacaz

Supacaz: het stuurlint van Peter Sagan

Het Californische merk Supacaz biedt een breed gamma fietsaccessoires voor fietsliefhebbers en liefhebbers van personalisatie. Supacaz biedt stuurlinten en handvatten van zeer goede kwaliteit aan met een je uitstekende grip. De grote kampioenen hebben zich niet vergist en Peter Sagan, Philippe Gilbert of Fernando Gaviria gebruiken het Supacaz-lint.

Het merk biedt ook stuuruiteinden, drinkbushouders en een aantal textielaccessoires voor fietsers die van een aparte stijl houden.

Supacaz-stuur, de referentie?

Het Supacaz-stuur biedt een je uitstekende grip en een je uitzonderlijke duurzaamheid. De in het lint geïnjecteerde gel zorgt voor comfort voor wielrenners op de kasseien van Parijs-Roubaix en op de slotklim naar Peyragudes.

Filteren

Verkocht door
Alltricks
Partner Verkoper
Aanbiedingen & Promos
Cashback in aanmerking
Clearance
Type
Bidonhouder
Inbussleutels
Korte Handschoenen
Lifestyle Beanie
Motorkap
Poignées Droites
Rechte Handvatten
stuurbekleding
Tips
Tips doppen
Toebehoren Bidonhouder
Ventiel Verlenging
Voetpomp
Zomer Sokken

Toon mij meer

Toon mij minder

Kleur
Blauw
Bruin
Camouflage
Geel
Goud
Grijs
Groen
Meerkleurig
Oranje
Paars
Rood
Roze
Wit
Zilver
Zwart

Toon mij meer

Toon mij minder

Prijs

6 - 181.58

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?