De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
CyclingCeramic BB30 lagers
CyclingCeramic BB30 lagers
CyclingCeramic BB30 lagers
CyclingCeramic BB30 lagers

Ze zijn er dol op!

CyclingCeramic BB30 lagers

CyclingCeramic

€ 134,99

Richtprijs € 149,00 (15)

Geleverd op 24/07

Laatste op voorraad!

€ 134,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Keramische lagers verminderen de wrijving, verbeteren de levensduur van de lagers en de prestaties van je crankstel.
Volgens een onderzoek uitgevoerd op onze producten is wrijving bijna onbestaande, met andere woorden, je rijdt sneller voor dezelfde inspanning.De extreme hardheid van CyclingCeramic kogels resulteert in een 4 tot 5 keer langere levensduur van de lagers dan standaard lagers, ons speciale vet houdt uw lagers afgedicht en beschermt ze tegen externe elementen die de goede werking kunnen schaden.

Siliciumnitride kogels worden gebruikt om de prestaties van de lagers te verbeteren. Keramische kogels

zijn lichter, stijver, gladder, harder en corrosiebestendiger. Zij vereisen minder smering en hebben een lagere thermische uitzetting dan hun stalen tegenhangers. Onze ballen worden gedurende 45 dagen continu gepolijst om rondere en gladdere ballen te verkrijgen. Hierdoor wordt het contactoppervlak tot een minimum beperkt.

Details

  • Compatibel met BB30 bottom brackets
  • 3 tot 5 keer langere levensduur dan conventionele lagers.
  • Keramische kogels zijn 58% lichter, 121% sterker en 68% harder dan stalen kogels.
  • Keramische kogels van graad 3 (meer dan 45 dagen gepolijst) voor vrijwel geen wrijving.


Inhoud van de kit

  • x2 BB30 lagers
  • Afdichtingen
  • Vet
  • Montagehandleiding
  • Stickers

Referentie:

CCBB30

MEER INFORMATIE

Specificaties

Largeur de boite 68
73
Trapasmontage BB30
Diamètre interne boite 42
Pedaalas 30 mm
Crank Standaard PressFit 30 / BB30

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?