De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
★★★★★
★★★★★

Garmin Varia Radar RTL 515

Garmin

Niet beschikbaar

Kies een optie

Omschrijving


De Garmin Varia Radar is een revolutie op het gebied van fietsveiligheid. Het is het eerste instrument dat zowel fietsers informeert over naderende voertuigen achter hen ("zien") als de waakzaamheid van bestuurders ten aanzien van fietsers op de weg verhoogt ("gezien worden"). De afgelopen twee jaar is het succes ervan gestaag gegroeid, want gebruik is adoptie. De technologie is zo indrukwekkend dat zelfs concurrerende merken, zoals Wahoo, deze compatibel maken met hun producten. Deze innovatie versterkt ook de positie van Garmin als innovatieleider in de categorie veiligheid. Deze innovaties worden overgenomen door 's werelds grootste wielerploegen, waaronder Groupama/FDJ, die veiligheid en Varia Radar centraal stelt in haar communicatie en acties met atleten.

Garmin Varia RTL 515 Hoogtepunten van het product:

 • Verticaal ontwerp. Het verticale ontwerp zorgt voor betere beenruimte, eenvoudigere installatie en een meer aerodynamische styling voor alle motoren.
 • Lichtgewicht en zichtbaar bij 220°. Slechts 71g, maar garandeert meer veiligheid met LED's aan de zijkanten van het toestel die zorgen voor zichtbaarheid bij 220°.
 • NIEUW - Meer autonomie. Meer autonomie voor gebruik tijdens lange ritten, overdag en 's nachts. - Knipperstand overdag: +16u vs 12u met de RTL 510 - Continue stand overdag: 6u - Continue of knipperstand 's nachts: 6u.
 • Nog steeds even krachtig. Nog steeds even krachtig om gezien te worden, tot 1,6 km door naderende voertuigen. - 60 lumen in knipperstand - 25 lumen in continustand.
 • IPX7 stof- en waterbestendig (tot 1 meter gedurende 30 minuten).

In de doos:

 • Varia™ RTL 515
 • Montage kit
 • Kabels
 • Documentatie

Garmin Varia RTL515 Details:

 • Afmetingen: 98,6 x 19,7 x 39,6 mm
 • Gewicht: 71,0 g
 • Modi: vast, squad, nachtflits, dagflits
 • Lumen: 20 in de vaste stand, 8 in de ploegstand, 29 in de nachtflitsstand, 65 in de dagflitsstand
 • Levensduur batterij: 6 uur in vaste stand, 8 uur in squad stand, 6 uur in nachtflits stand, 16 uur in dagflits stand
 • ANT+®: Ja
 • BLE: Ja
 • Waterbestendigheid: IPX7
 • Kijkhoek: 220 graden
 • ANT+ compatibel Maakt verbinding met ANT+ met alle Edge GPS-fietscomputers vanaf Edge 500 en WahooELEMNT, WahooBOLT, WahooROAM GPS-fietscomputers
 • Bestelnummer: 010-02377-00

 

MEER INFORMATIE

Algemene voorwaarden van de GARMIN garantie

Door een apparaat naar onze servicedienst te sturen, aanvaard je deze voorwaarden zonder voorbehoud. Deze voorwaarden kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

1. CONTRACTUELE GARANTIEPERIODE

1.1 GARMIN/NAVIGON PRODUCTGARANTIE

Alle toestellen hebben een initiële garantie van twee jaar. Geprogrammeerde en voorgeprogrammeerde kaarten vallen niet onder de garantie omdat ze worden beschouwd als verbruiksproducten.
Omruilingen worden gedurende één jaar gegarandeerd. Voor apparaten die buiten de garantie vallen, geldt een reparatiegarantie van 3 maanden vanaf de factuurdatum. Deze garantie geldt alleen als dezelfde fout wordt aangetroffen.

1.2 NEXUS PRODUCT

De producten hebben een initiële garantie van 3 jaar, behalve de SILVA kompassen die een garantie hebben van 5 jaar.

2. VOORWAARDEN VOOR DE CONTRACTUELE GARANTIE

Alleen de kopie van de originele, ongewijzigde aankoopfactuur die aan de klant is afgegeven (of het ontvangstbewijs met een leesbare datum) is geldig als garantiebewijs, met uitzondering van apparatuur in voorraad (factuur van de leverancier of voorraadcertificaat van de klant in aanmerking genomen). De garantie geldt niet voor incidentele, bijzondere, indirecte of gevolgschade, ongeacht of deze voortvloeit uit het gebruik, verkeerd gebruik (bijv. ongeval, schok, enz.) of het niet kunnen gebruiken van dit product, of uit een fout van de klant die bijvoorbeeld voortvloeit uit een gebruik of installatie die niet overeenstemt met de specificaties van de fabrikant, uit een gebruik dat schadelijk is voor de goede bewaring van het apparaat, of uit een commercieel of collectief gebruik, of uit het gebruik van ongeschikte randapparatuur, accessoires of verbruiksgoederen.
Online veilingbevestigingen worden niet geaccepteerd voor garantieverificatie. Houd er rekening mee dat elk apparaat dat na de garantieperiode is ontvangen en waarvoor de retourovereenkomst is aangevraagd vóór het einde van de garantieperiode, niet onder de garantie valt.

3. VERZENDING VAN DEFECTE PRODUCTEN

Een RMA-nummer is verplicht. Om jouw RMA-nummer te verkrijgen, neem contact op met het Garmin supportteam per telefoon op 035 799 4055 of via de support pagina. Dit RMA-nummer moet naast het adres in grote en leesbare letters op het pakket worden geschreven. Het RMA nummer moet in het pakket zitten met een kopie van de factuur en op gewoon papier in het pakket met een kopie van de factuur, bijgewerkt telefoonnummer, en jouw contactgegevens. Het defecte apparaat moet ONMIDDELLIJK na het akkoord tot terugzending worden opgestuurd, franco of met toebehoren, afhankelijk van de fout. Als het apparaat onder garantie valt, worden de verzendkosten aan de klant terugbetaald op verzoek en op vertoon van een bankrekeningnummer en een originele factuur van de vervoerder binnen 1 maand na ontvangst van het product. Dit is voor een maximum bedrag van 9 euro inclusief BTW. Als het apparaat buiten de garantie valt, worden de verzendkosten niet vergoed.

4. BEHEER VAN DEFECTE RETOURZENDINGEN

4.1 REGISTRATIE

Alle per post of koerier ontvangen apparatuur wordt onderworpen aan een computercontrole en moet overeenkomen met een reparatieformulier met een RMA-nummer. Eventuele accessoires en aankoopbewijzen die bij het toestel horen, worden op het formulier genoteerd.
ATTENTIE: Elk apparaat dat zonder RMA-nummer wordt ontvangen, wordt zonder reparatie teruggestuurd zoals het is binnengekomen.

4.2 DIAGNOSTIEK

De ontvangen apparaten worden door onze technische dienst onder handen genomen. De technici stellen een diagnose van de storing. Als het apparaat onder garantie valt, wordt het gerepareerd of omgeruild. Indien het toestel buiten garantie is, wordt een prijsopgave opgesteld per fax, e-mail of post aan de klant die het toestel heeft opgestuurd.

4.3 PRIJSOPGAVE

Voor elk apparaat dat niet onder de garantie valt of voor elk defect dat niet onder de garantie valt, wordt een gratis schriftelijke prijsopgave gemaakt waarin de diagnose van de technicus is opgenomen. Naar aanleiding van het probleem met het apparaat zal een voorstel voor reparatie of omruiling worden gedaan volgens de voorwaarden van de fabrikant. Het is mogelijk dat in bepaalde gevallen geen reparatie of omruiling mogelijk is. De prijzen zijn onderhevig aan wisselkoerswijzigingen.

4.4 BETALING EN OFFERTE OVEREENKOMST

Het antwoord op de offerte wordt slechts in aanmerking genomen indien de offerte ondertekend is en voorzien is van een stempel van de winkel of het definitieve akkoord van de klant.
Zonder schriftelijk akkoord van de klant worden geen reparaties of omruilingen uitgevoerd. Voor wederverkopers met een account bij Garmin gelden de gebruikelijke betalingsvoorwaarden. Voor de eindklant is een betaling per cheque in opdracht van GARMIN, of per bankoverschrijving, of per creditcard door te bellen naar de boekhoudafdeling vereist vóór levering en vóór elke reparatie. Elke offerte die een maand na de opstelling ervan onbeantwoord blijft, wordt als geweigerd beschouwd: het materieel wordt in ongerepareerde staat teruggestuurd.

4.5 PRODUCT ONDER GARANTIE

Elk apparaat waarvan het defect onder de garantie valt, wordt gerepareerd of omgeruild op vertoon van de originele, ongewijzigde kopie van de factuur. Houd er rekening mee dat het apparaat binnen de garantieperiode moet worden ontvangen, met de datum van ontvangst als bewijs.

5. TERUGZENDKOSTEN

Elke klant stuurt zijn defecte toestel(len) op met de vervoerder van zijn keuze. In het geval van een toestel buiten garantie wordt het toestel op kosten van de klant teruggestuurd.
Bij een toestel onder garantie wordt het toestel op onze kosten teruggestuurd. Bij ons is geen afgifte of afhalen van materiaal van de Technische Dienst mogelijk.

6. REPARATIETERMIJNEN

Garmin Nederland verbindt zich ertoe de haar toevertrouwde toestellen zo snel mogelijk, d.w.z. binnen 15 werkdagen, te repareren of om te ruilen. Deze termijnen worden echter slechts ter indicatie gegeven en kunnen geen aanleiding geven tot schadevergoeding bij overschrijding ervan.

7. CLAIMS

Het materieel wordt vervoerd op risico van de ontvanger. In geval van schade tijdens het vervoer is het de taak van de ontvanger om alle verhaalsmogelijkheden tegen de vervoerders uit te oefenen volgende van het Nederlandse Wetboek van Koophandel en Garmin gelijktijdig schriftelijk op de hoogte te brengen van het geschil.
Klachten betreffende de kwaliteit van de goederen (bv. onvolledige of beschadigde dozen, enz.) moeten, met uitsluiting van elk transportgeschil, onmiddellijk bij de levering worden ingediend in geval van een zichtbaar gebrek en binnen 48 uur na de genoemde levering of afhaling in geval van een op het eerste gezicht niet zichtbaar gebrek.

8. CARTOGRAFIE EN GARMIN SOFTWARE

In het algemeen, voor elk probleem met betrekking tot GARMIN cartografie of software (installatie, ontgrendeling, gebruik, enz.), zal de detailhandelaar de klant vragen rechtstreeks contact op te nemen met GARMIN NEDERLAND support. Voorgeprogrammeerde kaarten in geval van verwijdering door de klant vallen niet onder de garantie.

9. PRODUCTEN UIT HET MARITIEME ASSORTIMENT

Voordat u apparatuur terugstuurt, moet er contact opgenomen worden met jouw dealer of de Garmin Hotline om de retourprocedure voor defecte apparatuur te volgen.

10. VOLLEDIG DOSSIER

Alle apparatuur MOET vergezeld gaan van een volledig dossier: factuur op naam van de eindklant (eigenaar van de apparatuur).

11. TOEKENNING VAN BEVOEGDHEID

Elk geschil is onderworpen aan de exclusieve bevoegdheid van de rechtbank waaraan Garmin verbonden is. Garmin's wissels of aanvaarding van betaling leiden niet tot novatie of afwijking van deze bevoegdheidsclausule die als enige bevoegd is, zelfs in geval van andersluidend beding op de brieven of bestelbons van onze klanten, en ook in geval van beroep op waarborgen en meerdere verweerders.
Indien u als consument handelt, is de bevoegde rechtbank die van uw woonplaats.

12. CONTACT

Product support en ondersteuning Garmin Nederland: 035 799 4055 (maandag t/m vrijdag 9.00 - 16.00 uur).

Specificaties

Lichtsterkte 20

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?