De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Garmin Varia Radar RTL 515
Garmin Varia Radar RTL 515
Garmin Varia Radar RTL 515
Garmin Varia Radar RTL 515
Garmin Varia Radar RTL 515

Ze zijn er dol op!

★★★★★
★★★★★
3 Reviews

Garmin Varia Radar RTL 515

Garmin

★★★★★
★★★★★

€ 149,99

Richtprijs € 199,99 (15)

Waarvan € 0.06 aan ecotaks

Gratis levering

Levering vanaf dinsdag

Op voorraad

€ 149,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

De Garmin Varia Radar is een revolutie op het gebied van fietsveiligheid. Het is het eerste instrument dat zowel fietsers informeert over naderende voertuigen achter hen ("zien") als de waakzaamheid van bestuurders ten aanzien van fietsers op de weg verhoogt ("gezien worden"). De afgelopen twee jaar is het succes ervan gestaag gegroeid, want gebruik is adoptie. De technologie is zo indrukwekkend dat zelfs concurrerende merken, zoals Wahoo, deze compatibel maken met hun producten. Deze innovatie versterkt ook de positie van Garmin als innovatieleider in de categorie veiligheid. Deze innovaties worden overgenomen door 's werelds grootste wielerploegen, waaronder Groupama/FDJ, die veiligheid en Varia Radar centraal stelt in haar communicatie en acties met atleten.

Garmin Varia RTL 515 Hoogtepunten van het product:

 • Verticaal ontwerp. Het verticale ontwerp zorgt voor betere beenruimte, eenvoudigere installatie en een meer aerodynamische styling voor alle motoren.
 • Lichtgewicht en zichtbaar bij 220°. Slechts 71g, maar garandeert meer veiligheid met LED's aan de zijkanten van het toestel die zorgen voor zichtbaarheid bij 220°.
 • NIEUW - Meer autonomie. Meer autonomie voor gebruik tijdens lange ritten, overdag en 's nachts. - Knipperstand overdag: +16u vs 12u met de RTL 510 - Continue stand overdag: 6u - Continue of knipperstand 's nachts: 6u.
 • Nog steeds even krachtig. Nog steeds even krachtig om gezien te worden, tot 1,6 km door naderende voertuigen. - 60 lumen in knipperstand - 25 lumen in continustand.
 • IPX7 stof- en waterbestendig (tot 1 meter gedurende 30 minuten).

In de doos:

 • Varia™ RTL 515
 • Montage kit
 • Kabels
 • Documentatie

Garmin Varia RTL515 Details:

 • Afmetingen: 98,6 x 19,7 x 39,6 mm
 • Gewicht: 71,0 g
 • Modi: vast, squad, nachtflits, dagflits
 • Lumen: 20 in de vaste stand, 8 in de ploegstand, 29 in de nachtflitsstand, 65 in de dagflitsstand
 • Levensduur batterij: 6 uur in vaste stand, 8 uur in squad stand, 6 uur in nachtflits stand, 16 uur in dagflits stand
 • ANT+®: Ja
 • BLE: Ja
 • Waterbestendigheid: IPX7
 • Kijkhoek: 220 graden
 • ANT+ compatibel Maakt verbinding met ANT+ met alle Edge GPS-fietscomputers vanaf Edge 500 en WahooELEMNT, WahooBOLT, WahooROAM GPS-fietscomputers
 • Bestelnummer: 010-02377-00

 

MEER INFORMATIE

Specificaties

Lichtsterkte 20

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?