De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Paar Renthal Push On Ultra Tacky Grips Zwart

Renthal

Kleur :

+ 2 Kleuren

€ 11,99

Richtprijs: € 14,99 (15)

Levering vanaf dinsdag

­

Laatste op voorraad!

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Renthal® Push-On Grips zijn ontworpen om sneller te rijden, verder te springen en langer mee te gaan.

De afgelopen twee raceseizoenen zijn de grips met groot succes ontwikkeld. MS Mondraker atleet Laurie Greenland gebruikt deze grips voor vele DH World Cup successen.

Renthal 's unieke en exclusieve Ultra Tacky ™ compound produceert en vernieuwt constant een kleverige oppervlakte coating. Het klevende oppervlak verhoogt de controle aanzienlijk en vermindert de vermoeidheid. Als de greep zijn kleverigheid verliest, gewoon wassen met schoon water en de grepen aan de lucht laten drogen om ze opnieuw te activeren. Het kleverige oppervlak blijft actief in natte of droge omstandigheden en werkt even goed met of zonder handschoenen. De Ultra Tacky ™ samenstelling zorgt voor ultieme controle in alle omstandigheden.

Details

  • Exclusieve Ultra Tacky ™ samenstelling
  • Gekarteld handvat voor ultieme controle
  • Lengte: 135 mm
  • Veilige en uitbreidbare eindkappen

MEER INFORMATIE

Le diamètre aux extrémités des cintres de vélo est standard et fait 22mm, tous les grips et poignées sont donc compatibles avec tous les cintres de vélo.

Specificaties

Grip materiaal Gom
Grip Color black
Buitendiameter 29.6
Aantal sloten 1
Grip Lengh 135

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?