De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

XLC

Paar XLC GR-G11 Retro Handvatten 135/92 mm Zwart

XLC

Kleur :

+ 2 Kleuren

€ 16,99

Richtprijs: € 20,00 (15)

Geleverd op 05/04

­

Op voorraad

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Geef uw stadsfiets een esthetische upgrade met deze aantrekkelijke set XLC Retro GR-G11 kunstlederen handvatten.
Ontworpen om comfort en stijl toe te voegen aan uw rit, zullen deze kenmerkende retro handvatten vermoeidheid van de handen verminderen en uw rijstabiliteit verhogen.
Het kunstleer voelt glad aan, zodat het gevoel van deze handvatten uw rijervaring verbetert.
Zacht, comfortabel en verstelbaar, deze handvatten zijn geschikt voor fietsen met een stuur diameter van 22mm.
Open, ze zijn compatibel met twist shifting. GR-G11 handvatten zijn verkrijgbaar in zwart of bruin, beide met decoratieve stiksels.
Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende lengtes: kort-lang (de ene kort voor het schakelen, de andere lang) of lang-lang.

Details

  • Materiaal: PVC.
  • Lengte: 135 mm en 92 mm
  • Diameter stuur: 22 mm

MEER INFORMATIE

Le diamètre aux extrémités des cintres de vélo est standard et fait 22mm, tous les grips et poignées sont donc compatibles avec tous les cintres de vélo.

Specificaties

Grip Color black

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?