De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Paar LoveHandle Double Lock-On Race Face Grips Blauw

Ze zijn er dol op!

Paar LoveHandle Double Lock-On Race Face Grips Blauw

Race Face

Kleur :

+ 5 Kleuren

€ 22,99

Richtprijs: € 39,90 (15)

Levering vanaf zaterdag

Op voorraad

€ 22,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

De keuze van grips wordt vaak over het hoofd gezien, maar moet niet te licht worden opgevat. Ze zijn het contactpunt tussen jou en je fiets.
Race Face Lovehandle grips geven je meer controle over je fiets en verminderen de vermoeidheid van je handen wanneer het terrein veeleisender wordt.

Lovehandle grips zijn niet alleen esthetisch mooi qua samenstelling en siliconen look, ze zijn ook effectief, vooral in het handpalmgebied, dat kanalen heeft om lucht en vocht af te voeren. Het gebied waar de vingers rusten is bedekt met diamanten punten zodat ze zelfs in de regen niet wegglijden.

Details:
  • Dubbele vergrendeling
  • Laag en dun profiel
  • Duurzame SuperTacky Race Face Silicone samenstelling
  • Warmteafvoerzone in de handpalmen en greepzone in de vingers
  • Ultralicht ontwerp
  • Gewicht: 98g
  • Diameter: 28-33mm

MEER INFORMATIE

Specificaties

Matière Grip Gom
Couleur Grip blue
Diamètre externe 28
Nombre de Locks Non Communiqué
Couleur Lock black
Longueur Grip 130

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?