De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

SB3

Lock on SB3 Flowy AM grips Fluorescerend geel / Zwart

SB3

Kleur :

+ 7 Kleuren

€ 16,99

Richtprijs: € 20,90 (15)

Geleverd op 16/06

­

Op voorraad

€ 16,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


De meest geavanceerde grip ooit geproduceerd door SB3!

2 jaar werk om u de ultieme grip voor touring en AllMountain rijden te brengen!

Ergonomisch gevormd voor comfort en betere rijeigenschappen.

Grote geventileerde pads voor betere zweetafvoer en een betere pasvorm.

De gedifferentieerde dikte van het rubber zorgt voor een betere filtering van de trillingen en een onvergelijkbare grip.

De vorm van de kussentjes is ontworpen om uw bewegingen op het stuur te begeleiden, te vervormen om op bepaalde plaatsen comfort te brengen of juist om uw hand in te klemmen voor meer controle.

Kortom, wij hebben al onze ervaring met mountainbiken in dienst gesteld van deze greep om u nog beter met uw fiets te verbinden.


Details
  • Single lock grip met extra dik gesloten uiteinde voor extra gripvastheid
  • Gegradueerde vergrendeling voor precieze aanpassing van de ergonomische positie op het stuur
  • Ergonomische vorm met grote diameter en grote kussentjes voor maximaal comfort
  • Diameter 32 bij vingergreep, 33,5 bij handpalm, 35mm buitenzijde
  • Dik rubber voor duurzaamheid
  • Ideaal voor toertochten, zwaar mountainbiken of mountainbiken

MEER INFORMATIE

Le diamètre aux extrémités des cintres de vélo est standard et fait 22mm, tous les grips et poignées sont donc compatibles avec tous les cintres de vélo.

Specificaties

Grip Color yellow
Buitendiameter 32
Aantal sloten Niet vermeld
Lock Color black

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?