De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Maurten Drink Mix 320
Maurten Drink Mix 320

Ze zijn er dol op!

Maurten Drink Mix 320

Maurten

Niet beschikbaar

We nemen per e-mail contact met je op als dit artikel weer op voorraad is.

Kies een optie

Omschrijving

De koolhydraatrijkste sportdrank ter wereld. Gebruikt door de beste lopers ter wereld. Eén sachet (500 ml) bevat 80 gram koolhydraten.
1 sachet.

INSTRUCTIES
Meng de inhoud van elk sachet met 500 ml water en schud goed totdat het product volledig is opgelost. Let erop dat u voor de juiste verhouding moet zorgen om ervoor te zorgen dat de hydrogeltechnologie zijn voordelen ten volle benut. Het product is ontworpen om gemengd te worden met water met een calciumgehalte van minder dan 40 mg/l, anders kan het moeilijker oplossen. De sportdrank moet enkele minuten voor, tijdens en/of direct na de activiteit worden geconsumeerd.

ENERGIE KWANTITEIT
Studies hebben aangetoond dat ons lichaam tot 90 gram koolhydraten per uur kan gebruiken. Een pakje Drink Mix 360 gemengd met 500ml water bevat 80 gram koolhydraten.

HOE WERKT HET?
Drink Mix 320 is ontwikkeld met behulp van hydrogeltechnologie*. Wanneer je het mengt met water, krijg je een sportdrank met een hoge concentratie maltodextrine en fructose. De sportdrank verandert onmiddellijk in een hydrogel in het zuur van de maag. Door de hydrogel wordt de drank gemakkelijk van de maag naar de darm getransporteerd, waar water, zout en koolhydraten worden opgenomen.


Ingrediënten:
Maltodextrine, Fructose, Pectine, Natriumalginaat, Natriumchloride

MEER INFORMATIE

Specificaties

Gewicht (gr.) 80
Flavour Neutraal

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?