De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Maurten

Maurten en hydrogeltechnologie

Maurten is een Zweeds merk gespecialiseerd in sportvoeding.
Maurten gebruikt hydrogeltechnologie om koolhydraten beter op te nemen in het lichaam, waardoor de concentratie toeneemt. Hierdoor kun je zonder ongewenste effecten je koolhydraatinname verhogen en dagelijks of tijdens je trainingen optimaal presteren. Maurten biedt 2 soorten producten: gel en energiedrank.

Maurten gel en energiedranken: de keuze van sporters

Maurten is een jong merk op de sportvoedingsmarkt, maar de opkomst is razendsnel. De grootste hardlopers gebruiken producten van Maurten, zoals marathonloper Eliud Kipchoge (tijdens zijn verschillende marathonrecords) en de Britse hardloper Mo Farah. Het merk is ook partner van de EF Education First wielerploeg, die het hele jaar door deelneemt aan de World Tour.

Maurten is een revolutionair sportvoedingsmerk gericht op topsporters en sportliefhebbers. Het merk is gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling van innovatieve sportvoedingsproducten van hoge kwaliteit om de prestaties van sporters te verbeteren en hen te helpen hun doelen te bereiken.

Maurten sportvoedingsproducten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn samengesteld met speciale aandacht voor het leveren van essentiële voedingsstoffen voor sporters. De producten van Maurten zijn ontwikkeld om in de energiebehoefte van sporters te voorzien, het uithoudingsvermogen en concentratievermogen te verbeteren en hen te helpen sneller te herstellen na het sporten.

Maurten sportvoeding

De topproducten van Maurten zijn sportdranken, energiegels en energierepen. Maurten sportdranken, zoals Maurten Drink Mix 320 en Maurten Drink Mix 160, zijn ontwikkeld voor langdurige hydratatie en energie tijdens het sporten. De energiegels van Maurten, zoals Maurten Gel 100 en Maurten Gel 100 CAF 100, zijn bedoeld om snel en langdurig energie te leveren. Maurten energierepen, zoals Maurten Energy Bar, zijn een uitstekende keuze voor sporters die hun uithoudingsvermogen en herstel na het sporten willen verbeteren.

Kortom, het sportvoedingsmerk Maurten is een topkeuze voor sporters van alle niveaus die hun prestaties willen verbeteren en hun sportieve doelen willen bereiken. Met hoogwaardige producten, innovatief onderzoek en ontwikkeling en passie voor sportprestaties is Maurten een merk dat zich een plaats heeft verworven in de sportvoedingsmarkt. Bij Alltricks zijn we trots om een brede selectie van Maurten sportvoeding producten aan te bieden aan onze klanten, en we zijn ervan overtuigd dat deze producten hen zullen voorzien van de voordelen die ze nodig hebben om hun sportieve doelen te bereiken.

Filteren

Categorie
Voeding, dieet
Hydratatie, Drankjes
Bidons, Flessen, Drinkflessen
Producttype
Bidon
Energie Drankje
Energie Gel
Energie reep
Sport
Atletiek
Bikepacking
Cross Training
Cyclocross
Gravel
MTB
Running
Trail Running
Triathlon
Wielrennen
Zwemmen
Kleur
Prijs

2.5 - 39.95

Selectie
Cashback in aanmerking
Nieuw
Nieuw
 
Nieuw
 
Nieuw
 
Nieuw
 
 
 
 
 
 
 
 
Nieuw
 
Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?