De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
POWERBAR Sportdrank ISOACTIVE Sinaasappel 600g

Ze zijn er dol op!

POWERBAR Sportdrank ISOACTIVE Sinaasappel 600g

PowerBar

Niet beschikbaar

We nemen per e-mail contact met je op als dit artikel weer op voorraad is.

Kies een optie

Omschrijving

Isotone sportdrank met 5 elektrolyten en C2MAX Dual Source koolhydratenmix.

Productomschrijving:


Tijdens het sporten verlies je zowel water als elektrolyten door te zweten. Je lichaam heeft ook elektrolyten en koolhydraten nodig om water snel te kunnen absorberen. ISOACTIVE - Isotone Sportdrank is ontworpen voor training en inspanning, omdat het de snelheid van hydratatie maximaliseert en je fris achterlaat.

  • De eerste sportdrank op de markt die het lichaam voorziet van 5 ELEKTROLYTEN (natrium, chloride, kalium, magnesium en calcium) in de verhouding die via zweet verloren gaat.
  • Wetenschappelijk ontwikkelde C2MAX Dual Source Carb Mix bevat een speciale verhouding van glucose- en fructosebronnen
  • Geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen en *conserveermiddelen (*wettelijk)
  • Koolhydraat elektrolyt oplossing bevordert de opname van water tijdens lichamelijke inspanning
  • Nieuw recept: verbeterde kwaliteit & smaak

Ingrediënten:

Glucose, maltodextrine, fructose, mineralen (natriumcitraat, natriumchloride, calciumgluconaat, kaliumchloride, magnesiumcitraat, calciumlactaat), voedingszuur (citroenzuur), natuurlijk aroma, saffloerconcentraat, poeder van rode bietensap, antiklontermiddel (siliciumdioxide). Kan sporen bevatten van gluten, ei, soja en noten.

Voedingswaarde-informatie:

per 100g per 33g*
Energie kJ (kcal) 1503 (359) 494 (118)
Vet <0,5g <0,5g
Waarvan verzadigd <0,5g <0,5g
Koolhydraten 88g 29g
Waarvan suikers 62,5g 20,6g
Eiwit 0,5g <0,5g
Zout 3,15g 1,04g
Natrium 1260mg 416mg
Kalium 330mg (17%**) 109mg (5% **)
Chloride 1080mg (135%**) 356mg (45% **)
Calcium 178mg (22%**) 58,7mg (7% **)
Magnesium 68mg (18%**) 22,4mg (6% **)

*Per portie van 33 gram, gemengd met 500 ml water / ** Voedingsstoffenreferentiewaarde

Aanbevolen gebruik:

  • Menginstructie: Los 33g (ca. 3 eetlepels) op in 500ml water

Algemene hydratatie strategie voor activiteiten > 60mins:

  • Drink ongeveer 200 - 300ml in het uur voor het sporten
  • Drink 150 - 200ml elke 15mins tijdens het sporten
  • ISOACTIVE draagt ook bij aan uw koolhydraatbehoefte met 29g per flesje. Tijdens het sporten moet u tot 90g koolhydraten per uur consumeren, afhankelijk van de intensiteit en de duur.
  • Als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Een goede hydratatie heeft een beslissende invloed op mentale en fysieke prestaties. Isotone dranken bevatten een speciale koolhydraat-elektrolytoplossing om de hydratatie tijdens het sporten te verbeteren en de uithoudingsprestaties tijdens langdurige duurinspanningen op peil te houden. Als u nog geen eigen drinkstrategie hebt bedacht, kunt u de "15"-regel proberen voor activiteiten die langer dan een uur duren, d.w.z. 150 ml vloeistof om het kwartier.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Flavour Sinaasappel

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?