De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Monkey's Sauce Bio Degreaser 1L

Ze zijn er dol op!

Monkey's Sauce

Monkey's Sauce Bio Degreaser 1L

Monkey's Sauce

Niet beschikbaar

We nemen per e-mail contact met je op als dit artikel weer op voorraad is.

Kies een optie

Omschrijving

Monkey Degreaser verwijdert snel en veilig olie, vet, vuil en andere verontreinigingen van metaal, plastic, rubber, enz.
Kan worden gebruikt op alle soorten kettingen, kettingbladen, derailleurs, onderdelen en lagers. Het maakt het reinigen sneller en gemakkelijker.
Monkey degreaser verdampt snel en laat een droge finish achter.
Regelmatig gebruik bij het reinigen helpt verslechtering van de transmissie te voorkomen. Dit helpt om langer hogere prestaties te garanderen.
Minder schoonmaaktijd betekent meer tijd op de motor!

Details

  • Verwijdert snel en effectief vet, stof enz.
  • Kan gebruikt worden op alle soorten materialen, rubber, metaal, plastic, carbon, enz.
  • Ook op alle onderdelen van uw fiets (ketting, derailleur, kettingblad, lagers, enz.)
  • Reinigt tot de kleinste vetresten, ook waterdicht.
Gebruik
  1. Laat enkele minuten inwerken.
  2. Gebruik een borstel of doek om hardnekkig vet, vuil en andere verontreinigingen weg te schrobben.
  3. Spoelen met schoon water en laten drogen of afnemen met een schone doek.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 1000

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?