De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
TREK Paint Touch-Up 30ml Gloss Teal
TREK Paint Touch-Up 30ml Gloss Teal

Ze zijn er dol op!

TREK Paint Touch-Up 30ml Gloss Teal

Trek

Niet beschikbaar

We nemen per e-mail contact met je op als dit artikel weer op voorraad is.

Kies een optie

Omschrijving

Werk krassen en oneffenheden op je fiets bij met door de fabriek goedgekeurde verf.
Zoek je fiets op Trekbikes.com en zoek dan naar de Bike Tech sectie onderaan de pagina. De juiste lak voor jouw fiets staat aangegeven in de technische informatie.

Kenmerken

  • Gepresenteerd in een flesje van 30 ml met een kwastje in de dop.
  • Alles-in-één verf- en lakkleur voor aanbrengen in één stap.
  • Volg voor het beste resultaat de PDF met instructies voor het aanbrengen.
  • Zorg ervoor dat de kleur en afwerking van de retoucheerverf overeenkomen met de kleur en afwerking van je motor.
  • Bewaar voor een optimale houdbaarheid op een koele, droge plek uit de buurt van direct zonlicht.
  • De verf is speciaal samengesteld om nauw aan te sluiten bij de kleur en afwerking van de originele motorfiets.
  • Weersomstandigheden en blootstelling aan UV-straling kunnen de kleur van de motorfiets beïnvloeden en een perfecte match voorkomen.
  • Als de motor betrokken is geweest bij een ongeluk, breng hem dan naar een erkende dealer voor een beoordeling.
  • Referentie : 5286870
  • Kleurcode: TK623-S

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 30

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?