De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Monkey's Sauce Bio Shampoo 1L

Ze zijn er dol op!

Monkey's Sauce

Monkey's Sauce Bio Shampoo 1L

Monkey's Sauce

€ 13,90

Richtprijs: € 15,90 (15)

Levering vanaf vrijdag

Op voorraad

€ 13,90

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Bio Shampoo voor het fosfaatvrij reinigen van fietsen met een neutrale formule en biologisch afbreekbare eigenschappen.
Niets kan er tegenop, ongeacht de omstandigheden, met zijn ongelooflijke reinigingskracht is de Monkey BIO Cleaner de beste op de markt.
Het tast geen enkel materiaal aan en zorgt voor een zeer gedefinieerd glanzend of mat resultaat, afhankelijk van de motor.

Details

  • Reinigt: modder, zand en chemische resten.
  • Kan gebruikt worden op alle onderdelen van de fiets.
  • Matte afwerking.
  • Compatibel met geanodiseerd metaal en beschermfolies.
  • Geschikt voor eBikes.
  • Inhoud: 1 L.

Gebruik
  • Spray de shampoo over de hele fiets.
  • 2-3 minuten laten inwerken.
  • Reinig en schrob hardnekkig vuil.
  • Goed afspoelen met water.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 1000

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?