De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Nieuw
Finish Line Speed Bike Aerosol Degreaser 558ml
Finish Line Speed Bike Aerosol Degreaser 558ml
Finish Line Speed Bike Aerosol Degreaser 558ml
Finish Line Speed Bike Aerosol Degreaser 558ml
Finish Line Speed Bike Aerosol Degreaser 558ml
Finish Line Speed Bike Aerosol Degreaser 558ml

Finish Line Speed Bike Aerosol Degreaser 558ml

Finish Line

€ 13,99

Richtprijs: € 15,95 (15)

premium moneybox icon

premium plus icon 0.20€in je spaarpot

Geleverd op 07/03

Op voorraad

€ 13,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Speed Bike Degreaser™

maakt

gebruik van droge ontvettingstechnologie. Hierdoor laat het geen residu achter en is een waterspoeling niet nodig. Finish Line heeft onlangs een turbospuit toegevoegd aan zijn Speed Bike Degreaser™ die gebruik maakt van mechanische agitatie om verontreinigingen snel van de aandrijflijn te verwijderen.

Speed Bike Degreaser™ is geformuleerd met gespecialiseerde oplosmiddelen die vet en vuil afbreken en andere oplosmiddelen die gespecialiseerd zijn in het verwijderen van organische vervuiling zoals stof en vuil.

Zoals de naam al doet vermoeden, is Speed Bike Degreaser™ de snelste manier om een transmissie schoon te maken. Voor de meeste toepassingen zijn geen speciale borstels en gereedschappen nodig. Omdat Speed Bike Degreaser™ geen residu achterlaat en snel droogt, kan er onmiddellijk smeermiddel worden aangebracht en kan de motor weer de weg op.

Details

  • Spuitbus.
  • Inhoud: 558 ml.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 550

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?