De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Alltricks reviews

Ben je tevreden? Vertel het ons!

Om altijd de beste service aan onze klanten te garanderen, in een continu verbeteringsproces, stimuleren wij je om je ervaringen hieronder te delen en een beoordeling op Alltricks achter te laten. Positief of negatief, we horen het graag allemaal zodat wij jou ervaring bij Alltricks nog beter kunnen maken!

Review van een Alltricks product

Producten

Wil je graag een beoordeling van een product plaatsen?

Heb je een vraag over een artikel in onze catalogus?


Producten Beoordelingen
Review van de Alltricks service

Diensten

Wil je graag feedback geven over onze Alltricks diensten?

Zoekertjes, aanbiedingen, onze betrouwbaarheid, de reactiviteit van onze teams, de onvtangst van je bestelling...

Beoordeel onze Diensten

Wat klanten over ons zeggen!

Word een Alltricks Ambassadeur

Deel je ervaringen met de Alltricks Community. Deze Alltricks ambassadeursstatus geeft je ook toegang tot exclusieve informatie over komende verbeteringen en andere voordelen. Ben jij een (wiel)renner, heb jij een passie voor sport & deel je dit graag met anderen en zou jij graag materiaal voor ons willen testen? Sluit je dan aan bij onze Alltricks Community, een gemeenschap van wederzijdse hulp tussen gepassioneerde sportliefhebbers!

Help anderen

Help andere gebruikers
door jouw ervaringen
met hen te delen

Toegang tot een Interface

Toegang tot een platform
met chatfuncties en
een speciaal ontworpen
Ambassadeurs forum

Ontmoet, ontdek

Ontmoet, verspreid
tips en tricks tussen
fietsliefhebbers

Verbeteringen voorstellen

Stel verbeteringen voor
door rechtstreeks in contact te treden met
onze Alltricks teams

Laten we in contact blijven

Volg ons op sociale media.
En blijf op de hoogte van alle Alltricks nieuwtjes!

Alltricks Blog Facebook Alltricks Twitter Alltricks Instagram Alltricks Youtube Alltricks Strava Alltricks

Heb je een vraag voor ons?

Stuur ons een berichtje

Wij beantwoorden al jouw vragen van maandag tot vrijdag 9:00 - 19:00 / en zaterdag van 10:00 - 19:00 (GMT+1)

Contacteer ons hier.Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?