De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Laat een beoordeling achter

Makkelijk en snel, een recensie plaatsen stelt je in staat elkaar te helpen, te informeren, je uit te drukkken en je ervaringen te delen.Iedereen is in staat zijn / haar mening te delen!

Wij geven al onze klanten inspraak. Dat doen wij om jou de beste service te garanderen en om ervoor te zorgen dat wij jou alleen de beste producten aanbieden.

Door jouw mening te geven over de producten die je hebt gebruikt of bestelt, help je ons dit te bereiken.
Daarnaast kunnen wij ook meer details over de producten geven: al deze informatie is nuttig voor jou en voor jouw sportvrienden!

Beoordeling en evaluatie van het product

Wat vind je van je producten? Kan je niet meer zonder leven? Is het in het echt nog mooier dan op de foto van onze website? Ben je teleurgesteld of is het niet helemaal wat je had verwacht? Wij willen alles weten!

Hoe laat ik een productbeoordeling achter?

Ga naar de pagina van het product dat je wilt beoordelen
Je kunt ook beoordelingen indienen over artikelen die je niet op de Alltricks website hebt besteld, zolang je ze daadwerkelijk hebt getest of gebruikt.


Klik op de link "REVIEWS".
Klik vervolgens op de knop ''Schrijf een Review'' of op de link "Wees de eerste die een review schrijft" als het product nog niet is geëvalueerd.

Wij sturen regelmatig e-mails waarin wij je om je mening vragen over producten die je op de site hebt gekocht. Deze e-mails bevatten links die je rechtstreeks naar het product brengen zodat je je mening kunt achterlaten.


Beoordeel het product
Je hoeft dan alleen maar het daarvoor bestemde formulier in te vullen. Sommige velden zijn verplicht: algemene beoordeling van het product (aantal sterren), titel en commentaar, naam, e-mail (niet zichtbaar voor andere gebruikers), en wat informatie over je sportbeoefening om de Alltricks community beter te informeren.

Dit is jouw kans om ons te vertellen wat je van het product vindt na ontvangst van je bestelling of na enkele keren gebruik. Je commentaar moet jouw eigen mening weerspiegelen, niet dat van anderen.

Wanneer je een product evalueert, heb je de mogelijkheid om een video of een foto toe te voegen van het samengestelde artikel wanneer het uitgepakt en in actie is.


Publiceer je beoordeling
Je beoordeling zal zichtbaar zijn op het geëvalueerde product binnen 48 tot 72 uur, na validatie van onze teams indien het voldoet aan onze algemene voorwaarden.

Ze blijft dan gepubliceerd zolang het product op de site te koop wordt aangeboden of tot je vraagt ze te verwijderen.

Opmerking: Opmerking: Aarzel niet om de beoordelingen nuttig / essentieel te achten om de juiste keuze te maken.
Nuttig? "Ja" of "Nee". Stem voor de beste / meest correcte feedback en word onze beste reviewer!
Controle van reviews door Alltricks
Alltricks verbindt zich ertoe alle beoordelingen, zowel positieve als negatieve, te publiceren en niet te wijzigen.

De vermelding "Gecertificeerde koper" garandeert dat de persoon die de beoordeling heeft achtergelaten, het product daadwerkelijk op de site heeft gekocht.

Sommige beoordelingen worden ingediend door " experts " van Alltricks. Dit zijn medewerkers die specialisten en enthousiastelingen zijn in hun vakgebied, en zij helpen jou bij je productkeuze. Om je een relevante mening te kunnen geven, krijgen de Alltricks experts de producten gratis om getest te worden.

Alltricks gebruikt een externe dienstverlener om beoordelingen te verzamelen en te modereren. Deze dienstverlener heeft een grote expertise op dit gebied en vertrouwt op krachtige moderatietools en een team van gekwalificeerde moderatoren.

Beoordelingen worden gecontroleerd vóór publicatie. Bij deze gelegenheid worden beoordelingen die niet direct betrekking hebben op het product uitgesloten, evenals beoordelingen die niet voldoen aan de algemene gebruiksvoorwaarden van de dienst of de instructies voor het indienen van een beoordeling. Onze dienstverlener weigert bijvoorbeeld beoordelingen die persoonlijke gegevens bevatten, links naar sites van derden, ongepaste inhoud, enz.

Alltricks behoudt zich het recht voor om een recensie achteraf te verwijderen indien deze niet aan de hierboven beschreven voorwaarden voldoet. De moderatie wordt zonder onderscheid uitgevoerd op alle recensies van klanten, ongeacht hun inhoud. Uiterlijk 30 dagen na het indienen van de beoordeling ontvang je een e-mail waarin je op de hoogte wordt gebracht van de publicatie of gemotiveerde weigering van publicatie van je beoordeling.

Wij hebben de mogelijkheid om te reageren op een gepubliceerde klantenbeoordeling. Wij kunnen ook contact met je opnemen na het schrijven van een recensie in het kader van ons klantenrelatiebeheer of om je aanvullende informatie te verstrekken.

Weergave van reviews
Standaard worden recensies weergegeven op basis van een "relevantie"-criterium. De sortering op relevantie houdt rekening met verschillende criteria, waaronder nuttigheidsstemmen, de meest recente beoordelingen en foto's.

Je kunt ook kiezen om de beoordelingen te rangschikken volgens de volgende criteria: "meest nuttige" beoordelingen, van hoogste naar laagste, van laagste naar hoogste, in chronologische volgorde ("meest recent").

Je kunt je review op welk moment dan ook veranderen of verwijderen.

Ten slotte kan elke gebruiker ook:

• Stemmen over het al dan niet nuttig zijn van een gepubliceerde review

• Misbruik of niet-naleving van deze voorwaarden melden

Hou je toetsenbord klaar!

Stuur ons je beste reviews, de Alltricks community heeft ze nodig!. Hier zijn wat voorbeelden (voorlopig nog in het Engels omdat we nog bijna geen Nederlandse reviews hebben!):


Vraag/Antwoord

Deel, beantwoord, bespreek. Ben jij op een productfiche en is de beschikbare informatie niet voldoende? Stel ons je vraag! Er is geen vraag zonder belang en er is zeker iemand die dezelfde vraag heeft als jij.

Ken je dit product?

Start een conversatie over de werkelijke grootte van het product, of het ook beschikbaar is in andere versies enz.


Ken je dit product niet?

Neem deel aan het gesprek, deel je ervaring en help mensen de juiste keuze te maken. We zouden allemaal graag de weloverwogen mening van een expert hebben voordat we een product kopen.

Hoe beantwoord ik een vraag?

Ga naar het artikel naar keuze.

Gebruik de rubriek "Vraag&Antwoord".

Je kunt een vraag stellen door te klikken op "Stel een vraag".

Hoe stel ik een vraag?

Ga naar het artikel naar keuze.

Gebruik de rubriek "Vraag&Antwoord".

Je kunt een vraag stellen door te klikken op "Stel een vraag"

Wie beantwoordt mijn vraag?

Al onze klanten en bezoekers kunnen jouw vraag beantwoorden.

Het Alltricks team staat ook voor je klaar om al je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden - via dezelfde weg.

Wie verwittigt mij?

We sturen jou een e-mail:

- Om de publicatie van jouw vraag / antwoord te bevestigen
- Jou te melden wanneer je vraag / antwoord online staat
- Jou te vertellen wanneer iemand heeft gereageerd op jouw vraag / antwoordVerzamelen van persoonlijke gegevens

Alltricks is ertoe gebracht persoonlijke gegevens over jou te verzamelen wanneer je een recensie achterlaat. Deze gegevens worden uitsluitend door Alltricks en zijn dienstverlener gebruikt in het kader van de klantenbeoordelingsdienst.

Overeenkomstig de verordening betreffende de bescherming van persoonsgegevens heb je recht op toegang tot, rectificatie, overdraagbaarheid en wissing van je gegevens. Je kunt ook verzoeken om beperking van de verwerking van je gegevens of bezwaar maken tegen de verwerking ervan. Om je rechten uit te oefenen, kun je contact met ons opnemen via: contact@alltricks.com.

Voor meer informatie over het gebruik van je persoonlijke gegevens kun je via onze pagina Algemene Voorwaarden, Artikel 11, de "Privacy - Bescherming van Persoonsgegevens" raadplegen.Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?