De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Alltricks is de partner van verschillende sportevenementen

PARTNERSCHAP

Sinds de oprichting van het bedrijf heeft Alltricks altijd gestreefd naar de democratisering van het fietsen en vervolgens van hardlopen en outdooractiviteiten in al hun vormen. Wij bieden de deelnemers de mogelijkheid om deel te nemen aan legendarische evenementen en steunen de organisatoren om deze evenementen leven in te blazen. Om nog meer nabijheid te bieden en een moment met onze klanten te delen, is elk jaar een deel van het Alltricks team aanwezig op al deze evenementen. Als jij aan een van deze evenementen deelneemt, aarzel dan niet om ons te komen ontmoeten!

De étape du Tour

Etape du Tour

Alltricks is de officiële partner van de Etape du Tour, die elk jaar in juli plaatsvindt.

De Etape du Tour, die in 1993 ontstond, stelt amateurwielrenners in staat een bergetappe van de Ronde van Frankrijk te trotseren. Elk jaar komen duizenden renners van over de hele wereld samen voor het plezier van het wielrennen. Het is voor hen een gelegenheid om in de huid van professionele wielrenners te kruipen, maar ook om nieuwe landschappen en de beroemde Franse bergen te ontdekken.


De Roc D'azur

Roc d'Azur 2016

De Roc d’Azur en zijn tentoonstelling zijn een must aan het einde van het seizoen en vinden plaats op de legendarische thuishaven Fréjus in oktober. In 1984 werd de eerste editie van de Roc d'Azur georganiseerd. Er worden talrijke wedstrijden voorgesteld met verschillende parcours die sport en ontdekking van het landschap van de PACA-regio (Provence-Alpes-Côte d'Azur) combineren.

Of je nu een beginner bent of een expert, een kind of een volwassene, kom en ontdek de Roc d'Azur die voor iedereen toegankelijk is. En voor wie op zoek is naar drie verschillende sensaties, is er de triatlon met zwemmen, fietsen en hardlopen. Parallel met het sportprogramma kan men de grootste gratis mountainbiketentoonstelling ontdekken die voor iedereen toegankelijk is, evenals evenementen die de verschillende disciplines van de wielersport onder de aandacht brengen (BMX, Wedstrijden, Trials, enz.).

Ook dit jaar zal Alltricks weer aanwezig zijn met een stand van meer dan 50m² om je een breed scala aan producten aan te bieden om je sportmateriaal te repareren of om je uit te rusten voor de verschillende evenementen.


De Garmin Triatlon van Parijs

Garmin-triatlon-parijs

De Garmin Triatlon van Paris is een belangrijk evenement in de Franse triatlon scene.

In hartje Paris, toekomstige gaststad van de Olympische Spelen van 2024, is de Garmin Triatlon van Parijs een duik in de Lichtstad, van het Parc de la Villette tot aan de voet van de Eiffeltoren.

Er worden talrijke wedstrijdformaten aangeboden, van Sprint tot Olympisch, aangevuld met Estafettes, zodat een steeds groeiend aantal liefhebbers van drievoudige inspanning hun passie kunnen uitleven.


De Jean Racine

Jean Racine

De Jean Racine is georganiseerd in Saint-Rémy les Chevreuse in april.

Het gaat om het grootste wielrenevenement van Parijs en omstreken. Het brengt fietsliefhebbers, sportievelingen, zondagsfietsers, gezinnen en nieuwsgierigen twee dagen lang samen in het hartje van het Regionale Natuurpark van de Haute Vallée de Chevreuse.

Je hebt keuze uit MTB- en Wielrencircuits voor een totaal van meer dan 720 km aan routes die singles, landschappen, moeilijkheden en plezier combineren.

De dappersten nemen deel aan de Alltricks Ultra JR Challenge, een combinatie van 130 km wielrennen en 120 km op de mountainbike in 2 dagen, terwijl gezinnen de vallei en zijn opmerkelijke monumenten kunnen ontdekken op de Discovery Trail.

Naast de wedstrijden wordt ook een handelsbeurs georganiseerd. Het brengt de grote fietsmerken samen, maar ook vele lokale spelers zoals verenigingen, winkels of producenten uit het Regionale Natuurpark van de Haute Vallée de Chevreuse. Twee testbanen staan het hele weekend ter beschikking van de rijders om de nieuwste producten uit te proberen op de Alltricks stand.


De Franse Fietsvereniging (FFC)

FFC

De Franse Fietsvereniging (FFC), gesticht in 1881, s momenteel gevestigd in de nationale wielerbaan van Saint-Quentin-en-Yvelines. Zij organiseert wielerwedstrijden in Frankrijk voor een breed scala van activiteiten (BMX, Race, Mountainbike, Cyclo-cross, Track, enz.). Het telt meer dan 120.000 leden.


Rij jij in een club?

Wij hebben een clubprogramma ontwikkeld dat leden van partnerclubs in staat stelt te profiteren van kortingen tot en met -20% het hele jaar lang op Alltricks.nl. Of je nu in een wieler-, MTB- of BMX-club of -vereniging zit, of je nu veel of weinig leden telt, ons clubprogramma staat open voor IEDEREEN.

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?