De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Time

Time pedalen zijn gemaakt in Frankrijk. Ze zijn ergonomisch en gebruiksvriendelijk en zijn verkrijgbaar voor weg-, stads- en mountainbiken in de disciplines cross-country, enduro/trail en DH.

Time : racepedalen

Time pedalen voor racefietsen zijn licht, gebruiksvriendelijk en efficiënt. Dankzij de door het merk ontwikkelde Xpresso-technologie en het automatische systeem dat vooraf wordt geopend, verloopt het inschakelen snel en intuïtief.

Time : Mountainbike pedalen

 Time pedalen voor mountainbiken zijn licht en verwijderen modder en vuil door een zelfreinigend systeem. Gemakkelijk aan en je uit te trekken, ze worden gebruikt door de grootste kampioenen.

Filteren

Aanbiedingen & Promos
Black Week
Cashback in aanmerking
Nieuw
Model
adhx
Alpe D'Huez 01 Disc Frame
Atac 13°/17°
ATAC MX 2
ATAC MX 6
ATAC XC 12
ATAC XC 2
ATAC XC 4
ATAC XC 8
Huez 01 Disc
Huez 21 Disc
Izion
MX4
RXS/RXE/XEN
Speciale
Speciale 12
Speciale 8
X-PRESSO 4
XPresso 2
XPresso 7
Xpro 10
Xpro 12
Xpro 15
XPro/Xpresso

Toon mij meer

Toon mij minder

Prijs

10.99 - 5099.99

Type
Gravel Fiets
Hardtail Frame
Klikpedalen (clipless)
Klikpedalen (clipless) met Toeclips
Racefiets
Schoenplaatjes
Tweedehands
Ja
Nee
 
 
 
 
 
 
 
 
Black Week
 
 
 
 
 
Black Week
 
Black Week
 
Black Week
 
Black Week
 
Black Week

Opties

Taille Cadre / Taille Cycliste

S / 162-169 cm

€ 5.099,99

Levering vanaf zaterdag

 
Black Week

Opties

Taille Cadre / Taille Cycliste

M / 171-181 cm

€ 3.999,99

Levering vanaf zaterdag

 
Black Week

Opties

Taille Cadre / Taille Cycliste

S / 163-173 cm

€ 4.499,99

Levering vanaf zaterdag

 
Refurbished

Opties

Taille Cadre / Taille Cycliste

XS

€ 2.499,00

Levering vanaf zaterdag

 
 
Black Week
 
 
Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?