De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Maurten

Maurten Caf 100 Cafeïne Gel 40g

Maurten

Niet beschikbaar

Kies een optie

Omschrijving


Een unieke gel. Een dosis energie in een natuurlijke hydrogel. Gemaakt van zes ingrediënten en zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. 25g koolhydraten per zakje. Kan gebruikt worden voor, tijdens en/of na de activiteit.


Een unieke gel. Het is een gewaagde uitspraak. Maar toch waar. Technisch gezien bestaan traditionele gels uit water en koolhydraten die gewoon gemengd zijn in siropen die vaak kunstmatige smaakstoffen en bewaarmiddelen bevatten. GEL 100 is totaal anders. Het is een biopolymeermatrix met een uniek mengsel van fructose en glucose (verhouding 0,8:1) dat de opname van maximaal 100 gram koolhydraten per uur mogelijk maakt.


GEL 100 is ontwikkeld met behulp van natuurlijke hydrogeltechnologie en 6 natuurlijke ingrediënten. Het bevat geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen en wordt verkocht in zakjes van 40 gram die 60% koolhydraten bevatten, wat een hoge gewichtsenergieverhouding oplevert.

INSTRUCTIES De gel moet enkele minuten voor, tijdens en/of direct na de activiteit worden geconsumeerd.

ENERGIEKWANTITEIT Studies hebben aangetoond dat ons lichaam tot 90 gram koolhydraten per uur kan verbruiken. Onderzoekers hebben onlangs aangetoond dat een fructose-glucoseverhouding van 0,8:1 een nog hogere inname mogelijk maakt, namelijk tot 100 gram per uur. GEL 100 is ontwikkeld op basis van deze verhouding en bevat een grote hoeveelheid energie. Eén zakje bevat 25 gram koolhydraten.

HOE WERKT HET? GEL 100 is ontwikkeld met behulp van hydrogeltechnologie*. Dankzij hydrogel kunnen koolhydraten gemakkelijk van de maag naar de darm worden getransporteerd, waar ze vervolgens met water en zout worden opgenomen. *Patent aangevraagd.Ingrediënten: Water Glucose, Fructose, Calcium Carbonaat, Cafeïne, Gluconzuur, Natrium Alginaat

MEER INFORMATIE

Specificaties

Gewicht (gr.) 40
Flavour Neutraal

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?