De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

loopfietsen

Loopfiets: wat is een loopfiets?

De loopfiets of duwfiets is een kinderfiets die ontworpen is om kleine fietsers de basisbeginselen van het fietsen, zoals sturen en evenwicht, bij te brengen.

loopfietsen hebben namelijk de bijzonderheid dat zij geen overbrenging hebben (pedalen, ketting, crankstel) en vragen daardoor minder bewegingcoördinatie.
Op de loopfietsen kunnen kinderen lopen terwijl ze op het zadel zitten en beide voeten op de grond houden. Ze hebben een stuur en 2 wielenzoals op een klassieke kinderfiets. Dit maakt het voor het kind gemakkelijker om een evenwicht te vinden.
 

loopfiets: De perfecte manier om te leren fietsen?

De duwfietsen zijn tegenwoordig erg populair omdat kinderen zo veel sneller leren fietsen: op een normale fiets, moeten ze hun evenwicht leren vinden en tegelijkertijd trappen... Als ze beginnen met een loopfiets, leren ze het in twee fasen, wat gemakkelijker voor hen is. Het is ook minder spannend voor de ouders.
 

loopfiets: verplichte bescherming

Pas op, ook al is het leren gemakkelijker, kinderen moeten nog steeds de bescherming dragen die aan hun lichaamsbouw is aangepast: helm, handschoenen, kniebeschermers en elleboogbeschermers. Zo voelen ze zich zekerder en het voorkomt kleine verwondingen bij een botsing.

 

De grootste merken loopfietsen

Op onze Alltricks-website kun je een geschikte loopfiets kiezen je uit de beste merken en vele modellen: Cube, Early Rider, Rebel Kidz, Puky, Berge ... Vind de grootste merken tegen de beste prijzen op Alltricks zodat je je kind kunt leren fietsen. Er wacht een voordelige loopfiets op u, dus aarzel niet om een tweewieler voor je kind te kiezen. We herinneren ons allemaal onze eerste rondjes op de fiets, dus Als je die momenten ook wilt beleven, kies dan voor de loopfiets voordat je een kinderfiets koopt.
 

loopfiets
loopfiets-early-rider
loopfiets-rebel-kidz

Filteren

Merk
Berg
Btwin
Cannondale
Chase
Commencal
Inspyre
Mondraker
Rebel Kidz
Scamp
Leeftijd v/h kind
2 - 4 Ans
3 - 5 Ans
5 - 8 Ans
Maat v/d Wielen
10''
12''
12.5''
14''
16''
Kleur
Prijs

59.99 - 699.99

Aanbiedingen & Promos
100% free assembly
Cashback in aanmerking
Clearance
Limited Edition
Nieuw
Tweedehands
Ja
Nee
 
 
 
 
 
Nieuw
 
 
 
 
Refurbished
 
 
 
 
 
 
 
Opruiming
 
 
 
 
Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?