De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Kinderfiets

Kinderfiets: hoe kies je de juiste fiets?

je kind staat op het punt om een eerste rondje te fietsen en je wilt graag een kinderfiets die goed is aangepast aan zijn grootte?
Het is belangrijk dat je kind zich comfortabel voelt op zijn of haar fiets, zoals een echte profwielrenner ! Het is inderdaad van essentieel belang dat het kind in alle veiligheid de grondbeginselen van de tweewieler leert.

Dit is een goede gelegenheid om eens naar kinderfietsen te kijken, want er is nu een ruim aanbod met een grote keuze aan modellen.
De classificatie kinderfietsen omvat zowel de kleine loopfietsen als de 24-inch fietsen, die echte kleine mountainbikes voor tieners zijn. Deze fietsen worden als kinderfietsen beschouwd:
 
-          loopfietsen
-          12-inch fietsen
-          14-inch fietsen
-          16-inch fietsen
-          20-inch fietsen
-          24-inch fietsen
 
loopfietsen verschillen van andere kinderfietsen, omdat het in feite duwfietsen zijn, d.w.z. kleine fietsen zonder pedalen waarmee kinderen hun evenwicht leren bewaren en zich op twee wielen kunnen verplaatsen.
Bij de andere kinderfietsen gaat het om klassieke fietsen en is het de grootte van de wielen die varieert. Wanneer je kind groter wordt, moet je niet aarzelen om over te stappen op het volgende model met de juiste wielmaat tussen 12 en 24 inch.

Fietsuitrusting voor kinderen: om te lijken op hun grote voorbeeld !

Wie heeft er als kind nooit van gedroomd om net als mama of papa zijn eerste ritjes te maken ? Nu is het mogelijk !
De meeste grote fietsmerken bieden fietsuitrusting voor kinderen aan, zoals de prachtige Crazy Safety-helmen.
 
Dus je kunt je mini-wielrennen net zo uitrusten Als jezelf !
Handschoenen, helm, schoenen, kleine waterzak... alles is verkrijgbaar in kleine maat. Naast stijl is het belangrijk om je kind voor het fietsen je uit te rusten met de juiste uitrusting voor hun veiligheid.
 
Op onze Alltricks-website kun je een geschikte kinderfiets kiezen je uit de beste merken en vele modellen: Diamond, Viper, Lombardo ... en ook kinderfietsmateriaal : Fox, Met, Troy Lee Design, Bell...

Vind al onze kinderfietsen op Alltricks tegen topprijzen, bij jou thuis geleverd in 48 uur.

kinderfiets

Filteren

Merk
Batman
BH
BMC
Btwin
Cannondale
Commencal
Cube
Dino Bikes
Disney Cars
Frog Bikes
Gitane
Globber
Guizmax
Mondraker
Orbea
Paw Patrol
Peppa Pig
Puky
R Raymon
Radio Bikes
Rockrider
Scamp

Toon mij meer

Toon mij minder

Verkocht door
Alltricks
Partner Verkoper
Aanbiedingen & Promos
100% free assembly
Black Week
Cashback in aanmerking
Nieuw
Type
BMX
E-MTB
Hardtail MTB
Hardtail MTB (kind)
Kinderfiets (stad)
Leeftijd v/h kind
11 - 14 Ans
12 - 14 Ans
2 - 4 Ans
3 - 5 Ans
4 - 6 Ans
4 - 7 Ans
4 - 8 Ans
5 - 8 Ans
6 - 10 Ans
6 - 11 Ans
6 - 8 Ans
6 - 9 Ans
7 - 10 Ans
7 - 12 Ans
8 - 10 Ans
8 - 11 Ans
8 - 12 Ans
9 - 12 Ans

Toon mij meer

Toon mij minder

Maat v/d Wielen
12''
14''
16''
18''
20''
24''
26''
Kleur
Prijs

105.65 - 2005.96

Tweedehands
Ja
Nee
Black Week
 
Black Week
 
Black Week
 
Black Week
 
Black Week
 
Black Week
 
Black Week
 
Black Week
 
Black Week
 
 
 
 
 
 
Black Week
 

Opties

Age

4 - 6

€ 200,00

Levering vanaf zaterdag

 
Black Week
 
Black Week
 
 
 
 
Black Week
 
Black Week
 
 
Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?