De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Look Keo Classic 3 Pedalen Zwart Wit
Look Keo Classic 3 Pedalen Zwart Wit

Ze zijn er dol op!

Look Keo Classic 3 Pedalen Zwart Wit

Look

€ 40,99

Richtprijs € 46,90 (15)

Geleverd op 23/07

Op voorraad

€ 40,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Het Look Keo Classic 3 Pedaal vertegenwoordigt de 3e generatie van dit eenvoudige en efficiënte pedaalpaar.

Gemakkelijk te gebruiken, het biedt de mogelijkheid om de spanning aan te passen voor een gemakkelijke aan/uit, dankzij de stelschroef. Het grote lageroppervlak van 400 mm²zorgt voor een uitstekende trapstabiliteit en een optimale krachtoverbrenging.

De Keo Classic 3 maakt gebruik van een oversized stalen as met een miniatuur kogellager en een naaldlagerbus voor een betere weerstand tegen stress.
Deze Look aslijnen zijn pas gevalideerd na uitgebreide tests.

De pedalen worden geleverd met een paar grijze Look Keo grip schoenplaatjes (4,5°).

Welk LOOK pedaal is geschikt voor u?


Details

 • Lichaam; samengesteld
 • Schacht: chromoly
 • Draad: 9/6 x 20mm
 • Lager: 1 kogellager, 1 naaldlager
 • Hoogte as/zool: 15,7mm
 • Afstand pedaalas/kruk: 53mm
 • Ondersteunend oppervlak: 400mm²
 • Spanning: veer instelbaar van 8 tot 12
 • Schoenplaatjes: Keo grip
 • Hoekvrijheid: 0°, 4,5° of 9° afhankelijk van het type schoenplaatje (zwart, grijs, rood)
 • Gewicht pedaal: 140gr (348gr het paar met schoenplaatjes en schroeven)
 • Kleuren: Zwart wit
 • Garantie: 2 jaar

MEER INFORMATIE

Specificaties

Gewicht (gr.) 348
Référence 00015836
Sport Wielrennen
Matière de l'axe Staal
Matière du corps Samengesteld
Pays de Fabrication France

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?