De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Look Keo 2 Max Carbon pedalen
Look Keo 2 Max Carbon pedalen

Ze zijn er dol op!

Look Keo 2 Max Carbon pedalen

Look

€ 92,99

Richtprijs € 108,90 (15)

premium moneybox icon

premium plus icon 0.20€in je spaarpot

Gratis levering

Levering vanaf dinsdag

Op voorraad

€ 92,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Altijd efficiënter, hier is de nieuwe Look Keo 2 Max Carbon, nog lichter, dunner, sterker en efficiënter dankzij een groter steunoppervlak! Met een nieuw ontwerp dat 3 mm breder is, biedt deze nieuwe versie 500 mm² steunoppervlak, veel meer dan een klassiek pedaal. Uiterst comfortabel, de Keo 2 Max Carbon optimaliseert de prestaties, of u nu klimt, afdaalt of sprint!

De nieuwe Look Keo 2 Max Carbon heeft een 25% hogere gewicht/vermogensverhouding dan de vorige versie, een echte technologische revolutie.

Een as die veel meer belasting kan dragen:

Gebouwd rond een oversized "Chromoly Plus" stalen as, is hij samengesteld uit een aslijn en een kogellager in een interne positie en een naaldlager onder het lageroppervlak om een optimale opname en verdeling van de belasting mogelijk te maken.
Tussen deze twee lagers is een nieuw onderdeel ontwikkeld. Een conische afstandhouder vervangt de getande ring die vroeger werd gebruikt om de naaldrol vast te houden. Deze technische oplossing laat toe de wrijving te verminderen, een grotere soepelheid te bieden en bijgevolg de geometrische toleranties van het lichaam en de functionele speling te verminderen.
Al deze verbeteringen hebben als enig doel u een onberispelijke betrouwbaarheid te garanderen.

Welk LOOK pedaal past bij u?


Details van de Look Keo 2 Max Carbon:

  • Ideaal voor: Vrije tijd, training, competitie
  • Materiaal: Koolstof, Chromoly+ staal
  • Hoogte van steun en wiggen: 17,3 mm
  • Draagvlak: 500mm²
  • Verstelbare spanning 8 en 12
  • Geleverd met wiggen.
  • Gewicht: 312g
  • Garantie: 2 jaar

MEER INFORMATIE

Specificaties

Gewicht (gr.) 312
Référence 00016090
Sport Triathlon
Wielrennen
Matière de l'axe Staal
Matière du corps Carbon
Pays de Fabrication France

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?