De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

XLC

Paar XLC PD-S15 Pedalen Zwart

XLC

€ 40,99

Richtprijs: € 51,00 (15)

Levering vanaf dinsdag

­

Laatste op voorraad!

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Help je fiets een groot uithoudingsvermogen te tonen door hem te upgraden met deze pedalen. De XLC MTB PD-S15 pedalen zijn speciaal ontworpen om een hoge energieoverdracht van voet naar pedaal te verzekeren, wat betekent dat ze ideaal zijn om je een krachtige boost te geven tijdens het mountainbiken. Het ronde loopvlak en de SPD-adapter maken de pedalen compatibel met de meeste fietsschoenen. Deze pedalen zijn gemaakt van versterkt aluminium met een stalen as en zijn een betrouwbare optie.
Het PD-S15 pedaal maakt gebruik van cartridge-lagers, wat betekent dat ze veel minder onderhoud nodig hebben. Met afmetingen van 80x49mm zijn de PD-S15 pedalen compatibel met een 9/16" schroefdraad en passen ze dus op de meeste fietsen voor volwassenen. Ze worden geleverd met de nodige onderdelen voor een gemakkelijke bevestiging.

Details

  • Compatibel met Shimano SPS MTB shims.
  • Aluminium behuizing.
  • Stalen as.
  • Patroon lager.
  • Zeer lichte en zeer kleine XC racepedalen
  • Gewicht: 260 g (paar).

MEER INFORMATIE

Toutes les pédales automatiques sont vendues avec un jeu de cales compatibles

Specificaties

Poids constructeur (en g) 260
Référence 2501835500
Sport Cross Country
Matière de l'axe Staal
Matière du corps Aluminium

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?