It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Nieuw

XLC

Paar XLC PD-R04 Pedalen Zwart

XLC

€ 50,00

Geleverd op 10/12

­

Op voorraad

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Wil je serieuzer met fietsen omgaan? De PD-R04 automatische pedalen zijn een eenvoudige manier om uw fietservaring te verbeteren. Dit pedaal is gemaakt van zeer slijtvast koolstofvezel en heeft een robuuste stalen as. Het is een ideaal accessoire voor een racefiets of racefiets.
Deze pedalen zijn eenzijdig, wat betekent dat ze zijn ontworpen om te worden gebruikt met fietsschoenen om de prestaties te verbeteren. Het ontwerp bevordert een maximale energieoverdracht, zodat u kunt trappen zonder kracht te verliezen. De PD-R04 heeft een instelbaar ontkoppelmoment en maakt gebruik van cartridge-lagers, waardoor hij minder vaak onderhoud nodig heeft. De afmetingen zijn 87x91mm. De PD-R04 pedalen zijn compatibel met 9/16" schroefdraad en kunnen daarom worden gebruikt op de meeste fietsen voor volwassenen.

Details

  • Compatibel met Look Keo wiggen.
  • Koolstofvezel lichaam.
  • Plastic kooi.
  • Stalen as.
  • Patroon lager.
  • Gewicht: 285 g (paar).
  • Inclusief 0° schoenplaatjes.

MEER INFORMATIE

Toutes les pédales automatiques sont vendues avec un jeu de cales compatibles

Specificaties

Poids constructeur (en g) 285
Référence 2501822000
Sport Route
Matière de l'axe Staal
Matière du corps Carbon

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?