Alle informatie die op uw klantenaccount wordt verstrekt, is strikt vertrouwelijk: deze wordt niet doorverkocht of uitgewisseld.
Uw Alltricks-account stelt u in staat al uw informatie te bewaren: bestelgeschiedenis, facturen, berichten… Als u echter uw account wilt deactiveren en sluiten, nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze klantenservice via ons contactformulier. Wij zullen de nodige stappen ondernemen om uw verzoek zo snel mogelijk te honoreren.



