De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Look

Look, wereldleider in automatische pedalen

LOOK is een van de Franse bedrijven die in 1950 zijn opgericht en waarvan de eerste activiteit de vervaardiging van ballonblaasjes was.

Het bedrijf is een van de meest innovatieve op de markt en werd in 1983 gekocht door Bernard Tapie. Op dat moment produceerde het al skibvestigingen sinds 1956.
Als je uitvinder van de 
automatische pedalen, het eerste carbon frame in 1986 en het eerste carbon baanframe uit één stuk, is LOOK de wereldleider in automatische pedalen voor op de weg.
Look past dit systeem aan de fiets aan en vindt de automatische pedaal voor de fiets uit, waarmee je bij een val je schoenen kunt uittrekken.

Bernard Hinault won de Tour de France van 1985 met deze pedalen. In 1986 begon Look met de productie van carbon frames, de eerste op de markt. In 1998 werd het bedrijf na haar faillissement overgenomen.

Look heeft onlangs in het wiel geïnvesteerd door een meerderheidsbelang te nemen in Corima, dat gespecialiseerd is in de fabricage van carbonwielen. De twee ondernemingen bundelen hun knowhow made in France en hun wil om te innoveren om de wielerliefhebbers nog meer tevreden te stellen. 

Look-pedalen, weg en MTB

Naast racefietsen produceert Look nu ook triatlonfietsen en crosscountry mountainbikes. Haar beleid van onderzoek en ontwikkeling leverde hem in 2009 de INPI-trofee voor de meest innoverende KMO in Frankrijk op.
LOOK heeft ook 4 keer de Vélo de l'Année in Frankrijk gewonnen, verschillende keren de Etoile du Design en in 2010 de IF Design Award in Duitsland. Het bedrijf LOOK heeft een ongeëvenaarde ervaring en knowhow op het gebied van carbonontwerp en -productie.

Sinds 2015 produceert Look op bestelling aangepaste en je uitgeruste fietsen.

Het is al lang het officiële merk van de Franse ploegen (weg en piste) en rust vandaag verschillende professionele wegteams uitzoals Cofidis, BigMat Auber 93, Saxo Tinkoff, AG2R La Mondiale, Movistar, onder andere, evenals een MTB Team Look Beaumes de Venise en grote atleten in de wereld van het racefietsen, MTB en triatlon wielrennen (Christoph Sauser, Jaroslav Kulhavy, Charlotte Morel, Denis Chevrot, David Hauss...).

Op textielniveau heeft Look fietsspecifieke kleding gelanceerd met een assortiment shorts, truitjes, windjacks, sokken, leggings en jassen voor alle seizoenen, die je kunt terugvinden op Alltricks.nl.

Dankzij zijn ervaring in de wielersport kan Look kleding aanbieden die perfect is aangepast aan de behoeften van wielrenners. je kunt alle Look-producten terugvinden en/of ontdekken op Alltricks.nl.

 

Filteren

Sport
All Mountain
Cross Country
Down Hill
Elektrische fiets
Enduro
Gravel
MTB
N.C.
Stad
Tijdrit
Triathlon
Wielrennen
Type
Cadres Rigides
Pack
Pédales Automatiques
Pédales Plates
PIèces_Composants
Rubans de cintre
Vélos Route - Cyclocross - Triathlon
Prijs

10 - 4199.99

Aanbiedingen & Promos
Cashback in aanmerking
Nieuw
Tweedehands
Ja
Nee
 
 
 
 
 
Nieuw
 
 
 
 
 

Opties

Taille Cadre / Taille Cycliste

XS / 155-166 cm

€ 2.490,00

Geleverd op 07/05

S / 165-173 cm

€ 2.490,00

Geleverd op 07/05

M / 172-180 cm

Niet op voorraad

L / 178-190 cm

€ 3.349,00

Levering vanaf maandag

XL / 185-200 cm

€ 2.490,00

Geleverd op 07/05

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?