De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Look X-Track Race Carbon MTB Pedalen
Look X-Track Race Carbon MTB Pedalen

Ze zijn er dol op!

Look X-Track Race Carbon MTB Pedalen

Look

€ 99,99

Richtprijs: € 123,90 (15)

gratis verzending

Levering vanaf woensdag

Op voorraad

€ 99,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Look's streven naar continue verbetering en uitmuntendheid heeft geresulteerd in een nieuw, duurzaam en gemakkelijk te gebruiken pedaal.

Deze nieuwe Look X-Track Race Carbon MTB pedalen zijn ontworpen en ontwikkeld rond een robuust mechanisme, bestand tegen de vele interacties die kunnen bestaan tussen hen en externe elementen, zoals rotsen, wortels of modder. Ze zorgen voor consistente en onveranderde prestaties in de tijd.

De aslijn heeft een verbeterde dubbele afdichting om de slechtst mogelijke weersomstandigheden te weerstaan.
 

De beste vermogen/gewichtsverhouding


Alle energie die u ontwikkelt, wordt via uw pedalen op uw mountainbike overgebracht. Hun rol is dus cruciaal.
Het doel van dit nieuwe project bij Look was om oplossingen te vinden waarmee u de energie die u ontwikkelt zo efficiënt mogelijk kunt overbrengen. Daarom heeft Look ervoor gekozen om de verhouding tussen gewicht en oppervlakte als eerste parameter in de definitie van het product op te nemen.
Schematisch gezegd: hoe groter de oppervlakte, hoe efficiënter de energieoverdracht. Omgekeerd geldt: hoe groter het contactoppervlak, hoe groter het gewicht van het pedaal.
De uitdaging voor de ingenieurs was te bepalen welke gebieden nuttig zijn voor de energieoverdracht en het ontwerp van het pedaal te optimaliseren om de gebieden die niet nuttig zijn te beperken.
Het resultaat is een pedaal met de beste verhouding tussen gewicht en contactoppervlak op de markt.

De positie van het laterale steunvlak


De positie van het laterale steunvlak leidt uw voet naar het pedaal en geeft u een contactzone, zelfs wanneer u nog niet bent ingeschakeld.
Deze brede contactzone voorkomt dat uw voet over het pedaallichaam glijdt en geeft u een constante en geruststellende steun.

De geometrie van het mechanisme


Het mechanisme werkt ongeacht de externe omstandigheden. Modder legt aanzienlijk andere spanningen op dan droge omstandigheden.
Er zijn grote gebieden afgebakend om verschillende vreemde voorwerpen (modder, zand, enz.) door te laten stromen. Hierdoor kan in alle omstandigheden een constant en duurzaam gevoel van betrokkenheid worden behouden.

De spanningsaanpassing


Met de spanningsaanpassing kunt u de hardheid van de inschakeling en ontgrendeling aanpassen aan uw oefenniveau.

Details:

 • Gebruik: CX Wedstrijd en vrije tijd
 • Lichaam: Koolstof
 • As: Chromoly+ staal
 • Hoekvrijheid: 6°
 • Materiaal van het lageroppervlak: Chromoly
 • Lageroppervlak: 515mm²
 • Steunbreedte: 60mm
 • Hoogte steun + wiggen: 16,8 mm (10,7+6,1 mm)
 • Gewicht pedaal: 170gr
 • Gewicht paar + wiggen: 444gr
 • 2 jaar garantie
 • Geleverd met: schoenplaatjes (SPD)

MEER INFORMATIE

Specificaties

Gewicht (gr.) 340
Référence 00018223
Sport Gravel
Cross Country
Matière de l'axe Staal
Matière du corps Carbon

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?