De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Elektrische vouwfietsen

De stedelijke en intermodale fiets uit duizenden

De grote kracht van de elektrische vouwfiets is zijn manoeuvreerbaarheid. In opgevouwen toestand is de fiets gemakkelijk te vervoeren en zeer praktisch. Dit aanpassingsvermogen stelt de gebruiker in staat tijdens dezelfde reis verschillende vervoermiddelen te gebruiken. Het is heel gemakkelijk om een fietstocht te combineren met een ritje met de metro of de trein.

Elektrische vouwfietsen zijn al enkele jaren in opmars en worden steeds beter. De fabrikanten profiteren van de explosie op de markt om steeds efficiëntere producten en technologieën aan te bieden die beter zijn afgestemd op de eisen van de gebruikers en de stedelijke routes.

De elektrische vouwfiets: Praktisch en snel

De elektrische versie van de vouwfiets maakt het ook mogelijk om snel te reizen zonder moe te worden voor of na een dag werken. Met de accu's kan je gemiddeld 35 km rijden zonder op te hoeven laden, zodat je meerdere ritten kunt maken zonder je zorgen te hoeven maken over het vinden van een stopcontact.

Filteren

Merk
Bicyklet
Cube
OneMile
Lengte Fietser
150 cm
155 cm
160 cm
165 cm
170 cm
175 cm
180 cm
185 cm
190 cm
Spatbord
Ja
Nee
Geslacht
Mannen
Vrouwen
Vorm Frame
N.C.
Zwanenhals / Golf
Remmen
Remblokken
Schijven
Kleur
Batterij
400 Wh Wh
500 Wh Wh
< 400 Wh Wh
Motor
Achternaaf
Centraal Bosch
Aandrijving
Shimano Tiagra 10S
Shimano Tourney 6V
Prijs

899.99 - 2859.99

 
Nieuw

Opties

Taille Cadre / Taille Cycliste

One Size / 160-190 cm

€ 2.859,99

Levering vanaf woensdag

 
 
Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?