De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Refurbished
Gereviseerd product - Inspyre Flow achterwiel met 26" banden
Gereviseerd product - Inspyre Flow achterwiel met 26" banden
Gereviseerd product - Inspyre Flow achterwiel met 26" banden

Ze zijn er dol op!

Gereviseerd product - Inspyre Flow achterwiel met 26" banden

Inspyre

Niet beschikbaar

We nemen per e-mail contact met je op als dit artikel weer op voorraad is.

Kies een optie

Omschrijving

Oorsprong product :

Dit product is het resultaat van een herroepingsrecht van de klant. Na kwaliteitscontrole kan er lichte schade worden aangetroffen.

Onze experts in de werkplaats, enthousiastelingen zoals jij, controleren elk product en garanderen dat het klaar is voor gebruik (functioneel en veilig)

Beschrijving :

Inspyre Flow 26'' achterwiel

Details :

 • Materiaal: Alu 6061-T6
 • Kogellagers
 • Geleverd met VeeTire Speedster 26" x 2.125 band
 • Geleverd met 14T tandwiel
 • Dikte: Dubbelwandig
 • As: 10 mm
 • NB gaten: 36 H
 • Inclusief banden: Vee Tire Speedster 26" x 2,125
 • Gewicht: 2,35 kg
 • Wielmaat : 26"
 • Type rem : Schijf
 • Type lager: Kogellager
 • Type wiel: Achterwiel

MEER INFORMATIE

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?