De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
XLC DD-M28 Bel Groen

Ze zijn er dol op!

XLC

XLC DD-M28 Bel Groen

XLC

€ 8,00

Richtprijs € 10,00 (15)

Geleverd op 25/07

Op voorraad

€ 8,00

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

De ergonomisch ontworpen XLC DD-M28 minifietsbel houdt uw interieur stijlvol met dit kleurrijke accessoire.
De bel, gemaakt van koper met een messing klankkast, biedt een dubbele bel en een voldoende luid, maar aangenaam signaal.

Dankzij het formaat van de bel neemt hij weinig ruimte in op het stuur en wordt hij niet verplaatst.
De minibel is verkrijgbaar in diverse modieuze kleuren die bij vele stijlen passen.
Het kleurengamma omvat roze, groen, lichtblauw of een stijlvol zwart ontwerp.

De lichtgewicht minibel weegt slechts 41 gram en wordt aan het stuur bevestigd met een eenvoudige plastic klem met een bevestigingsdiameter tussen 22,2 en 25,4 mm. Hierdoor is de XLC DD-M28 bel zowel hoorbaar als aantrekkelijk.

Details

  • Diameter stuur: 22,2 tot 25,4 mm.
  • Diameter klok: 34 mm.
  • Ergonomisch ontwerp.
  • Plastic bevestiging.
  • Materiaal: koper en messing.
  • Gewicht: 41 g

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?