De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Schwalbe Aerothan Race 700 mm Presta 80 mm binnenband
Schwalbe Aerothan Race 700 mm Presta 80 mm binnenband
Schwalbe Aerothan Race 700 mm Presta 80 mm binnenband
Schwalbe Aerothan Race 700 mm Presta 80 mm binnenband

Ze zijn er dol op!

Schwalbe Aerothan Race 700 mm Presta 80 mm binnenband

Schwalbe

Gelieve te kiezen

Section

28 - 35

Levering vanaf dinsdag

€ 27,99

€ 27,99

Richtprijs € 31,90 (15)

premium moneybox icon

premium plus icon 0.60€in je spaarpot

Levering vanaf dinsdag

Op voorraad

€ 27,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Als het om racefietsen met binnenband gaat, is de Aerothan de eerste keus. Hij biedt minder rolweerstand en een dynamischer, soepeler rijgedrag.
Vergeleken met butyl binnenbanden vermindert hij het totale gewicht van de fiets met 100 gram of meer. DeAerothan Tube Race is niet alleen betrouwbaar voor lekbescherming, maar ook voor het afdalen van bergpassen: zelfs bij talrijke noodremmanoeuvres met velgremmen die elkaar met korte tussenpozen opvolgen, blijft hij absoluut hittebestendig.

Productvoordelen

  • Licht tot aan het ventiel - ca. 40% lichter dan een vergelijkbare Schwalbe extralight binnenband.
  • Vernieuwde lekbescherming - het materiaal voorkomt plotseling luchtverlies.
  • Minimale rolweerstand - optimale rijdynamiek.
  • Extreem hittebestendig - geschikt voor velgen.
  • Stabiel weggedrag - ook bij lage luchtdruk.
  • Eenvoudige montage - geen slippen of knellen.

Details :

  • Ventiel: Presta 80 mm.
  • Afmetingen ingeklapt: 32 mm x 80 mm (met ventiel van 40 mm).
  • 100% recyclebaar.
  • Gemaakt in Duitsland.
Afmetingen ETRTO Gewicht Referentie
700 x 28/35c 28/35-622 50 g 10461653

MEER INFORMATIE

Specificaties

Pays de Fabrication Allemagne

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?