De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Training en fitness

De uitrusting van crosstraining?

Zoals bij elke fitnessdiscipline vereist crosstraining/CrossFit, ook bekend als circuittraining, enige speciale toestellen om te werken aan de versterking van je spieren.

Het is tegenwoordig niet ongewoon dat atleten tussen wedstrijden door aan trainingscircuits werken om zo compleet mogelijk te worden en aan kracht en je uithoudingsvermogen te winnen.

Deze discipline, die vroeger was voorbehouden aan fitnesscentra, wordt steeds meer een thuistraining. Met name dankzij de verschillende toestellen en materialen voor krachttraining, gymnastiek, yoga en pilates.

De grootste merken bieden nu hun uitrusting voor crosstraining aan het grote publiek aan, zoals: Tremblay, Leader Fit, Kettler. Nike, Adidas, Rebook en Under Armour voor de uitrusting.

Wij raden je in het bijzonder aan goed voor je lichaam te zorgen, aangezien je op het punt staat het zwaar op de proef te stellen. Bijvoorbeeld de voorgesneden banden van KT TAPE, de tapestrips van Compex of de knie-/enkelbeschermers van Nike, Compex en Thusane sport.

 

Uitrusting voor krachttraining en CrossFit:

Wandballen, kettlebells, ballen, zandzakken, vrije gewichten en verzwaarde vesten zijn allemaal crosstraining-toestellen die je voor persoonlijk gebruik kunt aanschaffen om thuis te trainen.

Je bodybuildinguitrusting is van essentieel belang om je oefeningen te kunnen variëren, zodat je niet in een routine vervalt met dezelfde uitrusting. Je zult sneller vooruitgang boeken, aan kracht en je uithoudingsvermogen winnen, een " must have " om je spieren te verstevigen.

 

Turn-, yoga- & pilatestoestellen .

Voor je lichamelijk en geestelijk welzijn zijn pilates en yoga essentiële oefeningen om te combineren met je crosstrainingen. Vloermatten voor een comfortabele oefening, weerstandsbanden die soms vrije gewichten kunnen vervangen, of ballen voor evenwicht en diep spierwerk.

Filteren

Express Levering
Type

Toon mij meer

Toon mij minder

Prijs

1€ - 2450

Nieuw
NieuwCode -15%
NieuwCode -15%
NieuwCode -15%
NieuwCode -15%
Code -15%
NieuwCode -15%
NieuwCode -15%
Code -15%
Code -15%
Code -15%
Code -15%
Code -15%
Code -15%
Code -15%
Code -15%
Code -15%
NieuwCode -15%
Code -15%
Code -15%

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?