De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
CyclingCeramic BB386 Sram DUB Bottom Bracket Black

Ze zijn er dol op!

CyclingCeramic BB386 Sram DUB Bottom Bracket Black

CyclingCeramic

Niet beschikbaar

We nemen per e-mail contact met je op als dit artikel weer op voorraad is.

Kies een optie

Omschrijving

CyclingCeramic bottom brackets worden gecombineerd met lage wrijving keramische lagers die duurzamer zijn dan standaard lagers. Door de hoogwaardige afwerking van de trapassen kunnen ze hoge prestaties leveren. Ze zijn ontworpen om een lichtgewicht pakket te bieden en dankzij het ontwerp van de afdichtingen zorgen ze voor maximale bescherming.
De extreme hardheid van CyclingCeramic kogels resulteert in een 4 tot 5 keer langere levensduur van het lager dan standaard lagers, het speciale vet houdt uw lagers afgedicht en beschermt ze tegen externe elementen die een goede werking kunnen belemmeren.
Siliciumnitride kogels worden gebruikt om de prestaties van de lagers te verbeteren. Keramische kogels zijn lichter, stijver, gladder, harder en corrosiebestendiger. Zij vereisen minder smering en hebben een lagere thermische uitzetting dan hun stalen tegenhangers. De ballen worden gedurende 45 dagen continu gepolijst om een rondere en gladdere bal te verkrijgen. Hierdoor wordt het contactoppervlak tot een minimum beperkt.

Details
 • Compatibel met DUB 28,99mm trapas / 46mm interne diameter frame / 86mm breedte (te persen)
 • Aluminium 7075.
 • 3 tot 5 keer langere levensduur dan conventionele lagers.
 • Keramische kogels zijn 58% lichter, 121% sterker en 68% harder dan stalen kogels.
 • Keramische kogels van graad 3 (meer dan 45 dagen gepolijst) voor vrijwel geen wrijving.
 • Kast ontworpen, bewerkt en geassembleerd in Frankrijk in de CyclingCeramic werkplaats.
 • Gewicht: 80g
Inhoud
 • Volledige zaak
 • Vet
 • Montagehandleiding
 • Stickers
 • Referentie : CCBBBB386DUBB

MEER INFORMATIE

Specificaties

Largeur de boite 86
Trapasmontage BB86
Diamètre interne boite 46
Pedaalas 28.99 mm
Crank Standaard Sram DUB

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?