De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
sale
Gereviseerd product - CyclingCeramic T45 GXP crankstel (24-22mm) Zwart

Ze zijn er dol op!

Gereviseerd product - CyclingCeramic T45 GXP crankstel (24-22mm) Zwart

CyclingCeramic

€ 124,99

Alltricks Prijs € 127,99 (2)

Richtprijs € 185,00 (15)

Gratis levering

Levering vanaf dinsdag

Laatste op voorraad!

€ 124,99 Alltricks Prijs € 127,99 (2)

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Refurbished Products

 

 

Uitstekende staat:

Het product is gecontroleerd, getest en schoongemaakt door onze experts en werkt perfect. Het vertoont weinig of geen tekenen van slijtage. Het is opnieuw verpakt in de originele verpakking of in een vervangende verpakking als deze beschadigd is.

 

 

Erg goede staat :

Het product is gecontroleerd, getest en gereinigd door onze experts en werkt perfect. Het vertoont lichte gebruikssporen (microkrassen, schrapjes, kleine stoten, kleine vlekken) die geen invloed hebben op de werking. Het wordt opnieuw verpakt in de originele of vervangende verpakking als deze beschadigd is.

 

 

Goede staat :

Het product is gecontroleerd, getest en gereinigd door onze experts en werkt perfect. Het vertoont gebruikssporen (krassen, stoten, vlekken, gaten) die geen invloed hebben op de werking. Het wordt opnieuw verpakt in de originele verpakking of in een vervangende verpakking als deze beschadigd is.

 

Oorsprong product :

Dit product is het resultaat van een herroepingsrecht van de klant.

Onze experts in de werkplaats, enthousiastelingen zoals jij, controleren elk product en garanderen dat het klaar is voor gebruik (functioneel en veilig)

Uitgevoerde werkzaamheden en vervangen onderdelen:

 • Verkocht zonder stickervel.

Optimaliseer de prestaties van je trapassysteem met de T45 trapas. Deze hoogwaardige lagers zijn speciaal ontworpen voor Sram GXP trapassystemen en zijn ontworpen om de efficiëntie en duurzaamheid te verbeteren, zodat je soepeler en krachtiger kunt fietsen.Nauwkeurige compatibiliteit: T45 - Sram GXP Lagers voor Colnago zijn zorgvuldig ontworpen om perfect te passen met Sram GXP crankstel systemen, zorgen voor een nauwkeurige pasvorm en optimale prestaties.Bewezen prestaties : Onze lagers hebben strenge tests ondergaan door Frictions Facts, een onafhankelijk laboratorium gespecialiseerd in wrijving analyse. Testresultaten tonen aan dat onze lagers tot de snelste op de markt behoren, met uitzonderlijk lage gemeten wrijving.

Deze uitzonderlijke prestaties vertalen zich in een ultra-efficiënte krachtoverbrenging, waardoor je meer snelheid en precisie krijgt tijdens je ritten.Verbeterde efficiëntie: Hoogwaardige lagers verminderen de wrijving en verbeteren de efficiëntie van je crankstel, waardoor je het vermogen efficiënter kunt overbrengen naar de pedalen en je fietsprestaties kunt maximaliseren.

Duurzaamheid voor lange ritten: Deze lagers zijn gebouwd om de eisen van intensief fietsen te weerstaan en maken gebruik van hoogwaardige materialen en een robuuste constructie voor uitzonderlijke duurzaamheid over lange afstanden.Eenvoudige installatie: Deze lagers zijn ontworpen voor eenvoudige en efficiënte installatie en bieden een handige upgrade voor je Sram GXP trapassysteem.Verhoog je trapfrequentie: Optimaliseer je fietsprestaties met Sram GXP T45 lagers. Geniet van een verbeterde krachtoverbrenging, een soepeler rijgedrag en een verhoogde duurzaamheid om je grenzen te verleggen op de weg en trails.

Details

 • Keramische kogels: Kwaliteit 3.
 • Lagers: Met de hand geassembleerd in Frankrijk.
 • Compatibiliteit: Colnago 82,5 mm T45.
 • As: 24-22 mm (Sram GXP type).
 • Kooi breedte: 82,5 mm.
 • Gewicht: 110 g.
 • Referentie : CCBBT45SRAMGXPB

In de doos

 • 2 T45 cups voor Sram GXP.
 • Montagegereedschap.
 • All Round vet.
 • Montagehandleiding.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Largeur de boite 82.5
Trapasmontage T45
Pedaalas GXP 24 - 22 mm
Crank Standaard SRAM/Truvativ GXP
Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?