It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Nieuw

XLC

Cintre XLC HB-M11 660 mm Diamètre 31.8 mm 9° Noir Mat

XLC

Gelieve te kiezen

Réhausse (mm)

15

€ 35,00

Geleverd op 08/12

€ 35,00

Geleverd op 08/12

­

Op voorraad

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Op zoek naar een nieuw stuur? Dit fraaie en strakke stuur heeft veel voordelen. De XLC HB-M11 is gemaakt van een robuuste aluminiumlegering en is perfect voor een stabiele en veilige rit, zelfs in zware mountainbike-omstandigheden. Door de kleurkeuze en het stijlvolle design hoef je geen concessies te doen aan het uiterlijk van je fiets.

De HB-M11 is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u hem kunt aanpassen aan uw fiets en de door u gekozen positie op het stuur. Met een goede verhouding tussen gewicht en sterkte is dit stuur een solide en betrouwbare keuze als u op zoek bent naar verbetering. Keuze uit breedte, maat kraag, opwaartse kanteling en hoogte zijn ook beschikbaar.

Details :
  • Praktijk : Mountainbike
  • Materiaal: aluminium
  • Breedte: 660 mm
  • Stijging: 15 mm / 25 mm
  • Stuurdiameter: Ø 31,8 mm
  • Backsweep: 9
  • Gewicht: 263 gram
  • Kleur: Mat Zwart
Referenties :
  • 2501502900 : XLC-stuur HB-M11 660 mm Diameter 31,8 mm 9° Matzwart Stijging 15 mm

MEER INFORMATIE

Specificaties

Matière Aluminium
Diamètre Cintre 31.8
Upsweep (°)
Réhausse (mm) 15
Largeur (mm) 660

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?