De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Nieuw

XLC

Paar XLC GR-S30 Ergonomische Handvatten 130 mm Zwart / Grijs

XLC

Kleur :

+ 2 Kleuren

€ 20,00

Richtprijs: € 25,00 (15)

Levering vanaf dinsdag

­

Laatste op voorraad!

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


De XLC GR-S30 zijn 130 millimeter ergonomische handvatten die vooral gericht zijn op het comfort van de pols van de rijder.
De extra brede polssteun zorgt voor comfort tijdens lange ritten, omdat het gevoelloze gevoel in de vingertoppen wordt voorkomen.

Deze handvatten zijn ideaal voor elke stads- of toerfiets.
Deze rubberen fietshandvatten met kunststof binnenwerk passen op een stuur met een diameter van 22 mm en hebben een aluminium vergrendeling die gemakkelijk te monteren is en een stevige grip op het stuur biedt. De handvatten hebben een open ontwerp en zorgen voor een goede en betrouwbare ventilatie dankzij de groefstructuur.
De handvatten hebben een open ontwerp en zorgen voor een goede en betrouwbare ventilatie dankzij de groefstructuur.
Hierdoor heeft de rijder ook een betrouwbare controle over zijn motorfiets zonder zweethanden te krijgen.

De handvatten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die bij je motor en stijl passen. Deze omvatten zwart en rood, zwart en grijs, zwart en blauw en zwart en wit.

Details

  • Materiaal: Rubber.
  • Ergonomisch ontworpen handvat voor een goede grip.
  • De pols wordt gestabiliseerd en de vingertoppen worden niet gevoelloos.
  • Vastzetten.
  • Lengte: 130 mm.
  • Diameter van de hanger: 22 mm.
  • Gewicht: 146 g.

MEER INFORMATIE

Le diamètre aux extrémités des cintres de vélo est standard et fait 22mm, tous les grips et poignées sont donc compatibles avec tous les cintres de vélo.

Specificaties

Grip materiaal Gom
Grip Color black
Aantal sloten 1
Lock Color black
Grip Lengh 130

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?