De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Paar XLC GR-S17 Ergonomische Handvatten 135 mm Wit/Grijs

Ze zijn er dol op!

XLC

Paar XLC GR-S17 Ergonomische Handvatten 135 mm Wit/Grijs

XLC

Niet beschikbaar

We nemen per e-mail contact met je op als dit artikel weer op voorraad is.

Kies een optie

Omschrijving

De XLC GR-S17 zijn geoptimaliseerde ergonomische fietsgrepen, ideaal voor stads-, toer- en mountainbikes.
Deze handvatten zijn ontworpen voor het comfort van de rijder en absorberen de schokken die hij kan tegenkomen op off-road paden of wegen in de stad.

Deze open handvatten zijn verkrijgbaar in korte en lange versies - 92mm en 135mm - zodat elke rijder ze kan gebruiken op elke stijl flat-bar bike.

Passend op een stuur diameter van 22mm, houden deze fantastische fietsgrepen rekening met zowel grip als comfort.
Beide versies zijn gemaakt van twee materialen, met een grip oppervlak en een gel insert, die een hoog niveau van grip en handling bieden in de zwaarste omstandigheden.

Details

  • Materiaal: PVC.
  • Schokdempend.
  • Gel oppervlak.
  • Lengte: 135 mm
  • Diameter stuur: 22 mm

MEER INFORMATIE

Specificaties

Couleur Grip white
Nombre de Locks Non Communiqué
Couleur Lock grey
Longueur Grip 135

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?