It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Nieuw

Paire de Grips Ritchey WCS Trail Python Noir

Ritchey

€ 29,90

Geleverd op 10/12

­

Nog maar 2 op voorraad!

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Tom Ritchey rijdt al meer dan veertig jaar off-road en ontwerpt mountainbikes en onderdelen. Hij weet een ding of twee over hoe comfort en vertrouwen te combineren om een geweldige mountainbike ervaring te leveren. Hij ontwierp de nieuwe Python Trail handvatten om ongeëvenaarde controle, comfort en vertrouwen te bieden voor alles van epische XC dagen tot shuttle runs op je lokale berg.
Het hart van deze nieuwe handvatten is Tom's gepatenteerde Python zelf-spannende spiraalvormige kern ontwerp. Met een spiraalvormig binnenoppervlak ontworpen om zich letterlijk rond de bar te vernauwen wanneer de grip begint te draaien, zorgen de Python grips ervoor dat er geen slip optreedt in zelfs de meest ruige omstandigheden.

De

ergonomisch gevormde Python-grips worden op hun plaats gehouden met een geïntegreerde vergrendelring en zijn ook voorzien van polyurethaan met een driedubbele dichtheid dat je handen welkome ondersteuning

biedt.

Belangrijkste kenmerken

 • Gepatenteerd Python zelfspannend spiraalvormig kernontwerp
 • Geïntegreerde vergrendelring
 • Ergonomische vorm

Kenmerken

 • Materiaal: Kraton rubber
 • Dichtheid: drievoudig
 • Vorm: ergonomisch
 • Vergrendeling: enkelzijdig
 • Uiteinden: gesloten
 • Lengte144mm
 • Diameter: veelvoudig
 • Gewicht: 186g
 • Kleuren: zwart

MEER INFORMATIE

Le diamètre aux extrémités des cintres de vélo est standard et fait 22mm, tous les grips et poignées sont donc compatibles avec tous les cintres de vélo.

Specificaties

Matière Grip Gom
Couleur Grip black
Diamètre externe 35
Nombre de Locks 1
Couleur Lock black
Longueur Grip 134

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?