De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

D-Trix SIXPACK-Racing grips (Zwart / Blauw) / Lock-On

Sixpack-Racing

Niet beschikbaar

We nemen per e-mail contact met je op als dit artikel weer op voorraad is.

Kies een optie

Omschrijving

SIXPACK D-Trix fietsgrips hebben een buitendiameter van 33 mm.
Ze bieden een uitstekende demping, zeer goede schokabsorptie en uitzonderlijke anti-slip prestaties.
De diepte van de kanalen zorgt voor een betere ventilatie tussen de grip en uw hand.
Deze grips zijn geschikt voor mountainbiken of BMX rijden
S.G.E.S-Spacers Technologies
De gepatenteerde S.G.E.S.-Met spacers (Sixpack Grip Extension System) kunt u de breedte van uw stuur tot 20 mm vergroten zonder uw stuur te veranderen. Elk paar handvatten bevat 4 stuks S.G.E.S.-Spacers van 5 mm elk. Het is mogelijk om je stuur 10mm te verlengen. S.G.E.S. Spacers zijn compatibel met SIXPACK-Racing Z-Trix en D-Trix grips.

Kenmerken
  • Lengte: 140 mm
  • Diameter: 33mm
  • Materiaal: Kraton-Gel
  • Aantal lock-ons: 1 per greep
  • S.G.E.S.-afstandhouders: 4, d.w.z. 20mm verlenging (mogelijkheid om een maximum van 30mm verlenging te bereiken door 2 andere afstandhouders toe te voegen, niet meegeleverd).
  • Eindkap: gegoten en versterkt
  • Uitzonderlijke antislip prestaties
  • Kleur handvat: zwart
  • Verkrijgbaar in 4 greepkleuren

MEER INFORMATIE

Specificaties

Couleur Grip black
Nombre de Locks Non Communiqué
Couleur Lock blue

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?