De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Nabaiji OWS 500 Open Water Boei
Nabaiji OWS 500 Open Water Boei
Nabaiji OWS 500 Open Water Boei
Nabaiji OWS 500 Open Water Boei
Nabaiji OWS 500 Open Water Boei
Nabaiji OWS 500 Open Water Boei
Nabaiji OWS 500 Open Water Boei
Nabaiji OWS 500 Open Water Boei

Nabaiji

Nabaiji OWS 500 Open Water Boei

Nabaiji

€ 25,00

premium moneybox icon

premium plus icon 0.20€in je spaarpot

Levering vanaf woensdag

Op voorraad

€ 25,00

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Ontworpen voor open water zwemmers om opgemerkt te worden door boten of redders en om uit te rusten.
De open water boei is essentieel voor het signaleren aan de oppervlakte. In een binnenzak kunt u persoonlijke spullen meenemen. Aan de boei is ook een fluitje bevestigd.


Details
  • ZICHTBAARHEID: Open water boei gemakkelijk herkenbaar door zijn heldere kleur.
  • VAKKEN: Extern gaasvak voor benodigdheden en intern vak voor kleine voorwerpen.
  • HYDRODYNAMISME: Open water boei met een hydrodynamische vorm wanneer hij wordt opgeblazen.
  • EASY TO USE: Riem om de boei aan je middel te hangen
  • EASY TO CARRY: De riem maakt het gemakkelijk om de boei te dragen als een tas of rugzak.

VEILIGHEID BIJ HET ZWEMMEN IN OPEN WATER:
Bij het zwemmen in open water wordt sterk aangeraden een boei te gebruiken om boten en reddingswerkers op te merken. De boei dient ook als rustpunt wanneer de zwemmer moe of verkrampt is. Aan de boei is een fluitje bevestigd waarmee u uw aanwezigheid zo nodig hoorbaar kunt maken.

AFMETINGEN
  • Opgeblazen: 40 cm x 75 cm
  • Opgeblazen: 30 cm x 55 cm
  • De riem is verstelbaar van 75 cm tot 125 cm
  • Riem kan worden aangepast van 50 cm tot 90 cm

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?