De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Overstims E-Bar Organic Blueberry Almond 32g

Ze zijn er dol op!

Overstims E-Bar Organic Blueberry Almond 32g

Overstims

Niet beschikbaar

We nemen per e-mail contact met je op als dit artikel weer op voorraad is.

Kies een optie

Omschrijving

Kies voor de e-Bar energiereep, uw gezonde, lekkere en efficiënte bondgenoot om u te vergezellen tijdens uw sportsessies.

De e-Bar energiereep is gemaakt van een selectie biologische, veganistische en glutenvrije ingrediënten. Het combineert dadels, het supervoedsel amandel, vanille en bosbes.

De e-Bar energiereep biedt een hoge voedingskwaliteit met respect voor uw spijsverteringscomfort (geen melk, geen granen).

Zijn zachte en smeltende textuur maakt hem bijzonder aangenaam om te gebruiken tijdens het sporten.


Vanille-Bosbes smaak:

Ingredienten : Dadelpasta* (niet-EU) 74%, amandelspijs* 13% (bruine rietsuiker*, amandelen* 40%, tarwestroop*, zout), gepelde amandelen* 7%, gedroogde wilde bosbessen* 6% (bosbessen* 74%, suiker*, zonnebloemolie*), zeezout, natuurlijk vanillearoma 0,15%*

MEER INFORMATIE

Specificaties

Gewicht (gr.) 35
Flavour Amandel
Bosbes

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?