De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
OVERSTIMS Hydrixir Antioxydant Energy Drink Mojito 3Kg
OVERSTIMS Hydrixir Antioxydant Energy Drink Mojito 3Kg
OVERSTIMS Hydrixir Antioxydant Energy Drink Mojito 3Kg
OVERSTIMS Hydrixir Antioxydant Energy Drink Mojito 3Kg
OVERSTIMS Hydrixir Antioxydant Energy Drink Mojito 3Kg
OVERSTIMS Hydrixir Antioxydant Energy Drink Mojito 3Kg
OVERSTIMS Hydrixir Antioxydant Energy Drink Mojito 3Kg
OVERSTIMS Hydrixir Antioxydant Energy Drink Mojito 3Kg

Ze zijn er dol op!

OVERSTIMS Hydrixir Antioxydant Energy Drink Mojito 3Kg

Overstims

Niet beschikbaar

We nemen per e-mail contact met je op als dit artikel weer op voorraad is.

Kies een optie

Omschrijving

Antioxidant Hydrixir combineert de eigenschappen van Hydrixir - hoge efficiëntie, energie met dubbele werking, niet zuur - met antioxidante eigenschappen (vitamine C, zink) en een calcium- en magnesiumbron om de spieractiviteit tijdens de inspanning te optimaliseren. Antioxidant Hydrixir beschermt tegen spierverstoringen als gevolg van fysieke inspanning, waardoor het gemakkelijker wordt om repetitieve inspanningen te leveren.
Repetitieve inspanningen kunnen de productie van vrije radicalen verhogen, wat kan leiden tot spierverstoringen tijdens de fysieke inspanning en/of tijdens het herstel.
Het gebruik van Hydrixir en Antioxidant Hydrixir is vergelijkbaar, en de sportdrank kan worden gecombineerd met Malto in het geval van zeer hoge energiebehoeften.

De sterktes van dit product

  • Krachtige sportdrank
  • Draagt bij tot een normale spierfunctie
  • Niet zuur (neutrale ph, geen spijsverteringsproblemen)

Gebruik:


Antioxidant Hydrixir is onmiddellijk oplosbaar in stilstaand water.

Tijdens de fysieke inspanning: neem zo regelmatig mogelijk (idealiter om de 5 minuten) 5 tot 10cl vanaf het begin van de inspanning.

Antioxidant Hydrixir + Malto: de sterke combinatie voor aanhoudende en intense inspanningen van lange duur
  • Drinkfles 600 ml : Antioxidant Hydrixir (3 maatjes) + Malto (4 maatjes).
  • Drinkfles 800 ml : Antioxidant Hydrixir (4 maatjes) + Malto (5 maatjes).
kuip van 3 kg = minimum 30 liter bereide drank
Opgelet: Antioxidant Hydrixir bevat geen bewaarmiddelen en de bereide drank moet dezelfde dag geconsumeerd worden.

Ingrediënten:

Dextrose, gedehydrateerde glucosestroop, fructose, aroma's, tricalciumfosfaat, magnesiumcarbonaat, natriumchloride, acerolasappoeder (geconcentreerd acerolasap (50% droog extract), maltodextrine), calcium- en zinkgluconaten , vitamine C, B1 (thiamine) en B6. Gemaakt in een atelier waar melk wordt gebruikt.

Voedingswaarde-analyse:
 
Voedingswaarde analyse Voor 100 g
Energie kcal/kJ 368 kcal / 1564 kJ
Vet < 1 g
waarvan verzadigde vetzuren < 1 g
Koolhydraten 92 g
waarvan suikers 50 g à 53 g
Eiwitten < 1 g
Zout 0,15 g
Natrium 60 mg
Vitamine B1 (thiamine) 0,9 mg (82%)
Vitamine C 60 mg (75%)

MEER INFORMATIE

Specificaties

Flavour Mojito

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?