De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

XLC

XLC PD-X15 Grip voor PD-C11 pedalen

XLC

€ 11,99

Richtprijs: € 14,00 (15)

premium moneybox icon

premium plus icon 0.20€in je spaarpot

Geleverd op 07/10

Op voorraad

€ 11,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

De XLC PD-X15 Anti-Slip Strip Set is een vervanging voor de strips die te vinden zijn op de PD-C11 vlakke pedalen.
De kleine schuurpapier strips worden aangebracht op beide zijden van elk pedaal, aan de bovenkant, onderkant en het midden van het pedaal oppervlak.
Het hebben van een reserveset zoals de XLC PD-X15 is nuttig op de lange termijn, omdat na langdurig gebruik de strips beginnen te slijten en geleidelijk minder effectief worden.
Houd altijd grip door een paar van deze strips in uw reserve arsenaal te hebben. Een gripstrip zoals deze voor de PD-C11 platte pedalen is handig omdat hij, net als op een skateboard, bedoeld is om de tractie op de ondergrond te verbeteren.
Dit betekent dat u in niet-traditionele fietsschoenen toch grip op de pedalen kunt vinden.

Details

  • Vervangende anti-slip strip voor XLC PD-11 pedaal
  • Gewicht: 25 g.

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?