De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
HUTCHINSON Toro 27.5'' band Hardskin | RaceRipost | TL Ready Folding
HUTCHINSON Toro 27.5'' band Hardskin | RaceRipost | TL Ready Folding
HUTCHINSON Toro 27.5'' band Hardskin | RaceRipost | TL Ready Folding

Ze zijn er dol op!

HUTCHINSON Toro 27.5'' band Hardskin | RaceRipost | TL Ready Folding

Hutchinson

Gelieve te kiezen

Section

2.25

€ 44,99

Levering vanaf dinsdag

€ 44,99

Richtprijs: € 64,99 (15)

Levering vanaf dinsdag

Op voorraad

€ 44,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Meer open noppen aan de zijkant voor een betere grip
Lage noppen op het loopvlak om de prestaties te optimaliseren en modder te helpen afvoeren
HARDSKIN versterkt om de weerstand tegen lekrijden en insnijdingen te verhogen karkas
Hardskin-technologie bestaat uit een flexibel versterkt door een textielraster & dicht karkas. Deze versteviging aan de zijkanten verhoogt de weerstand van de band tegen lekrijden en insnijdingen zonder het comfort of de prestaties te beïnvloeden.
Aanbevolen terrein: rotsachtig / droog / modder

Kenmerken

  • Zize : 27.5"
  • Flexibele stang
  • Tubeless Ready Buis Type
  • TPI : 66
  • HardSkin Versie
  • Gewicht: 855g

Niet om te bedriegen
Tubetype Conventionele bandenmontage met binnenband
Tubeless voorbereid Conventionele band montage kamer ook mogelijk NoTube montage UST velg met hun stangen UST (afdichting met de nodige preventieve vloeistof)
Tubeless / UST UST band montage tubeless velgen tubeless


MEER INFORMATIE

Specificaties

Staaf Soepel
TPI 66
Oppervlakte Rolwegen
Voorwaarden Modder

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?