De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Grangers Down Wash
Grangers Down Wash
Grangers Down Wash

Ze zijn er dol op!

Grangers

Grangers Down Wash

Grangers

€ 14,99

Richtprijs: € 19,95 (15)

Levering vanaf woensdag

Nog maar 2 op voorraad!

€ 14,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Deze kit maakt het wassen van uw dekbed gemakkelijker. Deze nieuwe formule biedt nu 12 wasbeurten in plaats van 6 - een verdubbeling van de levensduur van de fles!

Deze kit combineert de Down Wash met drie handige droogballen, waardoor het schoonmaken veel gemakkelijker wordt.

We hebben allemaal wel eens vermeden onze favoriete donsjas of slaapzak te wassen. Het is eng, hè? Je hebt je geld geïnvesteerd in een mooie jas die je warm en droog houdt en toch kun je hem in één wasbeurt uitvegen. Maar het is belangrijk om voor je dons te zorgen. Als je hem niet schoon houdt, werkt hij minder goed, en daarom is deze Down Wash kit uitgevonden, om die angst weg te nemen.

Deze kit bevat

 • Down Wash, een krachtige maar zachte reiniger die speciaal is samengesteld om al uw met dons en synthetisch dons gevulde artikelen te reinigen zonder de isolatie of hydrofobe eigenschappen te beschadigen of af te remmen. Normale wasmiddelen mogen niet worden gebruikt voor donsartikelen, omdat zij de prestaties kunnen schaden door verschillende chemische residuen achter te laten en het vermogen van het kledingstuk om te isoleren of water af te stoten te verminderen. Gelukkig is Grangers Down Wash precies dat, een wasmiddel dat is samengesteld om voorwerpen grondig te reinigen zonder het delicate materiaal binnenin te beschadigen.
 • 3 droogballen, herbruikbaar (tot 1000 wasbeurten) en perfect om klonteren te voorkomen en ervoor te zorgen dat donsartikelen hun volume terugkrijgen. In het verleden werden tennisballen gebruikt, maar die kunnen kleur afgeven op het kledingstuk en het dons platdrukken. Wij bevelen deze droogballen aan omdat ze de loft zachtjes herstellen, waardoor uw dons weer optimaal presteert.

KENMERKEN

 • Krachtige reiniging voor dons en synthetisch dons.
 • Verwijdert vuil.
 • Herstelt de zolder.
 • Vermindert de droogtijd.
 • Neutraliseert geuren.
 • Revitaliseert bestaande waterafstotendheid.
 • 100% gerecycleerde fles.
 • Bluesign® goedgekeurd.
 • PFC-vrij.

GEBRUIKSAANWIJZING

 • Gebruik een dop van 25 ml per groot artikel of twee kleinere artikelen. Gebruik een halve dop als je je handen wast.
 • Giet het product rechtstreeks in de waslade van uw wasmachine.
 • Was in een volledig programma op 30°C/86°F of zoals aangegeven op het wasetiket.
 • Als de controle eenmaal gewassen is, voeg dan droogballen toe en controleer regelmatig gedurende de hele droogcyclus.
 • Eenmaal helemaal droog, ben je klaar om te gaan!

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 300

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?