De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Preventief Zefal Z-Sealant met 1L spuit
Preventief Zefal Z-Sealant met 1L spuit
Preventief Zefal Z-Sealant met 1L spuit
Preventief Zefal Z-Sealant met 1L spuit
Preventief Zefal Z-Sealant met 1L spuit

Ze zijn er dol op!

Preventief Zefal Z-Sealant met 1L spuit

Zefal

€ 26,99

Richtprijs: € 32,95 (15)

premium moneybox icon

premium plus icon 1.10€in je spaarpot

Levering vanaf woensdag

Op voorraad

€ 26,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Z Sealant is speciaal ontwikkeld om lekrijden te voorkomen. De formule op basis van latex repareert lekke banden tot 3 mm, zodat je met een gerust hart kunt rijden. Het product is geschikt voor alle soorten druk, laag of hoog.

Details

  • Minder dan 1% ammoniak: beschadigt je banden niet.
  • Gemakkelijk in te spuiten: Compatibel met tubeless banden of binnenbanden met Schrader- of Presta ventielen met afneembare obus.
  • Capaciteit: 1 L.

Installatie-instructies

  • 1. Schroef de bovenkant van het tubeless-ventiel los en verwijder de obus (met een busverwijderaar).
  • 2. Schud de fles met de preventieve vloeistof "Z Sealant" goed.
  • 3. Sluit de slang aan op het slangloze ventiel.
  • 4. Giet de juiste hoeveelheid product voor je bandenmaat in de fles (zie de tabel op de fles).
  • 5. Draai het ventielschaal vast met het gereedschap.
  • 6. Breng de band op de gewenste spanning of de door de bandenfabrikant aanbevolen spanning.
  • 7. Draai het wiel in verschillende richtingen om het product in de band te verdelen.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 1000

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?