De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Finish Line Dry 3.78l

Ze zijn er dol op!

Finish Line Dry 3.78l

Finish Line

€ 129,99

Richtprijs: € 179,95 (15)

Gratis levering

Levering vanaf dinsdag

Nog maar 2 op voorraad!

€ 129,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Het

meest originele en veelzijdige droge smeermiddel voor fietsen is nu geformuleerd met hoogwaardig nanokeramisch boornitride. Deze antikleef keramische technologie is 100% fluorvrij, vormt een droge wasachtige film, trekt minder vuil aan en biedt een lage wrijvingscoëfficiënt over lange nasmeerintervallen.

Dry Lube wordt met name aanbevolen voor on-road of off-road rijden in droge, vuile en stoffige omgevingen, maar houdt ook goed stand in matig natte omstandigheden. Dry Lube kan ook worden gebruikt op derailleurs, shifters, kabels en remscharnierpunten. Finish Line droogsmeermiddel zorgt voor een optimale efficiëntie van de aandrijflijn zonder buitensporige hoeveelheden schurende verontreinigingen aan te trekken.

Bijzonderheden

  • Geformuleerd met antikleef keramische technologie.
  • Snel, droog en schoon te installeren.
  • Lage oppervlaktespanning.
  • 100% fluorvrij.
  • Vermindert wrijving, verbetert trapefficiëntie en vermindert slijtage.
  • Vermindert het aantrekken van schurende verontreinigingen.
  • Dringt gemakkelijk door in kettingpennen en bedekt draaipunten.
  • Voldoet aan de strengste normen voor biologische afbreekbaarheid.
  • Inhoud: 3780 ml.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Capaciteit 3790

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?